Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehet ez ellen tenni, félek!?

Mit lehet ez ellen tenni, félek!?

Figyelt kérdés
4 napja viszket!Nem a hüvelyembe hanem azon kívül visketek!. De, már nem annyira piros, meg nem annyira viszket már. De, furi színű folyásom van, ami néha csíp, a végbélnyílástól kb 2-3 centire a puncim felé csíp? mi ez? nagyon érdekelne mert félek!ORVOSHOZ NEM MEGYEK! BÁRMIT IS MONDTOK AZ ORVOSSAL KAPCSOLATBAN, MAX MAJD KICSIT KÉSŐBB, MAMA SZERINT ELMÚLIK MAJD!
2009. aug. 6. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem fog elmúlni. Valszeg gombás fertőzésed van. Csak orvos tudja meggyógyítani. Otthoni készítményekkel max annyit lehet csinálni, hogy enyhítheti a fájdalmakat/viszketéseket, de nem fog elmúlni. ORVOS!!!

hány éves vagy?

2009. aug. 6. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Minden elmúlik egyszer, az tuti! Ne akkor menj orvoshoz, ha már nincs bajod, kezeltesd a problémát: hamarabb és szövődmények nélkül gyógyulnál!
2009. aug. 6. 20:22
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog elmúlni. El kell menni orvoshoz!

Ha mégsem, akkor legalább a gyógyszertárba. Kérjél kombinált tablettát.

Kérjél Pevaryl G hüvelykúpot és kenőcsöt! Ez egyszerre küzd a gomba és a baci ellen. De nem lesz olcsó, a kettő lehet kb 3000

[link]

De nem kell félni az orvostól!

Ha semmi nem megy, akkor tégy egy fokhagymagerezdet pucolva egy gézdarabba, jól kösd bele, és dugd úgy mint egy tampont! legyen lelógó rész. Persze, ha használtál már tampont.

Kenj meg egy betétet házi túróval, vagy élőflórás joghurttal, és hord a bugyiban! Cserélgesd 2-3 nap. Mosakodj alulról kamillateával! Nagyon jó!

Főzd ki vag yhypózd ki a bugyikat és a törölközőt! Mindig friss törölközőt vagy papírtörlőt használj míg meggyógyulsz!

2009. aug. 6. 20:28
 4/18 anonim ***** válasza:

Volt nekem ilyen tizenévesen, spontán gyógyult, és mikor évek múlva szültem, a doki LÁTTA a nyomát! Ilyen hegszerűen!

Inkább menj orvoshoz! Van tininőgyógyászat!

2009. aug. 6. 20:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Canesten kombi nekem elmulasztotta 3 nap alatt.

Ha gomba az...

Voltál fiúval?

2009. aug. 6. 20:31
 6/18 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok! Nem hordtam még tampont, és fiúval se voltam, sőtt nem is ért még csak arra se semerre!Heg is lehet tőlem, csak nem tudom, félek az orvostól! Canesten kenőcs nem elég? Nem akarok oda dugdosni semmit!
2009. aug. 6. 20:37
 7/18 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz tényleg, ha nem akarod hogy nagyobb baj legyen ebből. Elmérgesedhet az egész, főleg ha nem kezeled. Kenőcs nem hiszem, hogy elég lenne. De mi a gyakorikérdések.hu olvasói nem hiszem, hogy tudunk neked konkrét dolgot mondani mi lehet a bajod és mit csinálj. Orvos tudná csak megmondani!
2009. aug. 6. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:

Ja, akkor ne is dugdossál! Próbáld meg a Canestent!

3 napig használod.

Ha nem segít, akkor doki, van gyermeknőgyógyászat, semmivel se rosszabb mint egy fül-orr-gégész.Sőt!

A nőgyógyászat nem fáj, és a gyereknőgyógyász fel van készítve a gyereklányok szégyellősségének kezelésére!

Viccesek szoktak lenni.Egyáltalán nincs okod félni!

Csak orvos, egész nap kislányokat visznek hozzá. Ez a munkája.

De reméljük a Canesten meg a kamillateás lemosás segít! Fehérneműt fertőtlenítsétek, meg a törölközőt!

2009. aug. 6. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Mert ha nem gomba, hanem baktérium, akkor feljebb húzódhat, és esetleg bajt csinálhat, nagyobbat a belső női szerveidben. Ha elfajul. Ha 3 nap innen, kened, s nem gyógyul, akkor muszáj menni, születendő gyerekeid érdekében. Ez csak 1% hibalehetőség, de nem érdemes kockáztatni.
2009. aug. 6. 22:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Itt senki nem tud mást tanácsolni! Muszáj elmenned orvoshoz és megmutatni a puncidat, mert ebből tényleg lehet nagyobb baj!!! A fura folyás a puncidból nem játék! Az sem, hogy 4 napja viszket és piros a puncid! Próbáld meg legyőzni a szégyenlősséged, mert nagy baj is lehet! Minél tovább halogatod az orvoshoz menést, annál rosszabb lesz! Kérlek, nem félj! Az orvos nem azért nézi a puncidat, mert élvezi! Csak segíteni akar! Nagyon sok kislánynak látja a punciját a gyermeknőgyógyász is! Kívánok Neked tiszta szívemből, kiváló egészséget és minden elképzelhető jót! U.I.: Féltétlenül mutasd meg a puncid orvosnak!!!
2009. aug. 7. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!