Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellemben vannak csomók.14...

Mellemben vannak csomók.14 vagyok. Ez normális?

Figyelt kérdés
ezek a csomók mindig is megvoltak, nincsen amugy nagy mellem, csak A-s. nem fájnak a csomók. csak néha egy kicsit ha hozzányulok.
2009. aug. 6. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem nem normális meg kellene mutatni dokinak, nehogy gond legyen belőle később, főleg ha néha fáj is. Jobb félni,mint megijedni.
2009. aug. 6. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézesd meg dokival, de ne izgulj egyáltalán nem biztos hogy baj van!Azt is mondhatnám, hogy normális, főleg hogy fiatal vagy és mindig is ott volt.

Én 24 vagyok, és nekem is van csomó a mellembe.azt hiszem valami fibrio adenoma a neve vagy nem is tudom, nekem a doki azt mondta, hogy ez olyan mint mondjuk egy anyajegy.Nem tudni miért van, de van.Nekem azt mondta, hogy ne aggódjak miatta, 3 havonta nézzem meg nőtt-e, ha nem akkor ok, ha igen akkor el kell menni ultrahangra.Ráadásul anyukámnak is van, neki sincs semmi baja, tesómnak is, ő amerikában él, neki is szokott fájni picit, nekem is, neki azt mondta a dokija, hogy a kávétól meg a teától megduzzadhat, ezért fájhat.Szóval ne izgul, nem árt ha megkérdezed, de biztos nincs semmi baj.Csak szerintem ha anyudnak van magán dokija oda menj, mert én először nem magán dokihoz mentem, megultrahangozott és azt mondta hogy műteni kell, hát úgy be voltam tojva, hogy csak na.Aztán a hugom mondta, hogy neki is találtak és a dokija azt mondta, hogy ne izguljon.Ezután elmentem magán dokihoz, elmeséltem neki, és arra a nőre volt kiakadva aki ilyen fiatalon megultrahangozott(mert akkor 20körül voltam).Azt mondta ne izguljak, van ilyen, nem tudják miért, de van.Ja és van egy barátnőm, aki hatod éves az orvosin, elmeséltem neki, ő is mondta, hogy tanultak ilyet, hogy vannak ilyen csomók a nők mellében, amik nem ártanak, csak úgy vannak.Kicsit hosszúra sikerült az irományom, bocsi, csak le akartam írni mi volt velem, mert elsőnek én is nagyon megijedtem, de nem kell!Csak mondjuk ha anyud megy a dokijához, menj el vele és mondd el mi van.

2009. aug. 6. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
nem értek így számokból a mellekhez,de én is ennyi éves vagyok,és mikor fiatalabb voltam,akkor tapasztaltam a melleimbe,de azóta elmúltak,mert ugye nőtt.Lehethogy nálad is csak ezvan.
2009. aug. 6. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
ugyan ez volt velem is tavaly.. azóta teljesen elmúlt, magától, ne piszkáld :)
2009. aug. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!