Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Július 9. -én jött meg nekem...

Július 9. -én jött meg nekem elsőnek és azóta semmi, miért?!

Figyelt kérdés

1 hétig volt meg.

Nőgyógyászhoz nemigen szeretnék menni, de ha komoly ez h már 4 hónapja semmi akkor természetesen elmegyek. Meg most elég pattanásos lettem, amikor én nem is szoktam az lenni. Szokott az arcomon lenni kb 1-2 patti. Orvosomtól megkérdeztük h melyik az a krém/ecsetelő/gél ami használ és felírt Ebrimycin gél-t, tényleg jó... 3 nap alatt eltűnt pár patti.

Jaah, és ma láttam a bugyimon fehér foltokat az azt jelenti h megfog jönni (talán) holnap vagy héten belül?

Van egy ismerősünk akinek ugyan ez volt a baja (jó pár éve) elmentek nőgyógyászhoz h miért van neki ennyi pattanása, megvizsgálták meg minden és ott mondták neki h azért mert nem jött meg neki rendszeresen. És szednie kellett fogamzásgátló-t amikor ő még nem létesített nemi kapcsolatot és ez helyre állított mindent...szépen elmúltak a pattanásai.

Szerintetek mi legyen menjünk biztonság kedvéért nőgyógyászhoz?

Köszi előre is a válaszokat!

13/L

2012. okt. 11. 19:59
 1/10 anonim válasza:
88%
lehet, hogy csak nem állt még be, de ha nagyon félsz menjetek el orvoshoz, de előbb szólj anyudnak, hátha tud valamit tanácsolni...
2012. okt. 11. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, teljesen természetes hogy nem állt még be.
2012. okt. 11. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is normális ez, hogy még nem állt be, most kezdesz érni, de ha nagyon félsz akkor beszéld meg anyuddal.
2012. okt. 11. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Az első menstruáció után akár fél év is kimaradhat. Azért ha a következő hónapban sem jön meg a menstruációd, akkor a biztonság kedvéért jó lenne kivizsgálni, hogy mi az oka. Nem biztos, hogy baj van, de mégis megnyugtatóbb, ha ezt orvos mondja.
2012. okt. 12. 06:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Anyum tud róla.

Köszi a válaszokat!

2012. okt. 12. 07:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, ne izgulj. A fogamzásgátlótól óvakodj, mert egyrészt csak elfedi a bajt de nem gyógyít, másrészről a felesleges hormonális beavatkozás komoly gondokat okozhat később.
2012. okt. 12. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Ha nagyon izgulsz miatta, akkor keressetek anyukáddal egy női nőgyógyászt aki elött azért nem szégyenled a vetkőzést és a terpesztést annyira és menjetek el.

Mondjuk a gyerek, vagy tini nőgyógyászatra.

De szerintem nincs semmi gond veled, ilyen fiatal korban a menstruáció megkezdése után nem sokkal ez természetes.

2012. okt. 12. 11:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Mi se tudjuk h most mi legyen, ha következő vagy azutáni hónapba nem jön meg akkor elmegyünk egy nőgyógyászhoz.

Köszi a válaszokat! :)

2012. okt. 12. 12:06
 9/10 anonim ***** válasza:
A 4. vagyok. Ha fél évvel az előző után sem jön meg a következő menstruációd, akkor tényleg érdemes lenne orvoshoz menni, a biztonság kedvéért.
2012. okt. 12. 12:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Oké.
2012. okt. 12. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!