Július 9. -én jött meg nekem elsőnek és azóta semmi, miért?!
1 hétig volt meg.
Nőgyógyászhoz nemigen szeretnék menni, de ha komoly ez h már 4 hónapja semmi akkor természetesen elmegyek. Meg most elég pattanásos lettem, amikor én nem is szoktam az lenni. Szokott az arcomon lenni kb 1-2 patti. Orvosomtól megkérdeztük h melyik az a krém/ecsetelő/gél ami használ és felírt Ebrimycin gél-t, tényleg jó... 3 nap alatt eltűnt pár patti.
Jaah, és ma láttam a bugyimon fehér foltokat az azt jelenti h megfog jönni (talán) holnap vagy héten belül?
Van egy ismerősünk akinek ugyan ez volt a baja (jó pár éve) elmentek nőgyógyászhoz h miért van neki ennyi pattanása, megvizsgálták meg minden és ott mondták neki h azért mert nem jött meg neki rendszeresen. És szednie kellett fogamzásgátló-t amikor ő még nem létesített nemi kapcsolatot és ez helyre állított mindent...szépen elmúltak a pattanásai.
Szerintetek mi legyen menjünk biztonság kedvéért nőgyógyászhoz?
Köszi előre is a válaszokat!
13/L
Anyum tud róla.
Köszi a válaszokat!
Ha nagyon izgulsz miatta, akkor keressetek anyukáddal egy női nőgyógyászt aki elött azért nem szégyenled a vetkőzést és a terpesztést annyira és menjetek el.
Mondjuk a gyerek, vagy tini nőgyógyászatra.
De szerintem nincs semmi gond veled, ilyen fiatal korban a menstruáció megkezdése után nem sokkal ez természetes.
Mi se tudjuk h most mi legyen, ha következő vagy azutáni hónapba nem jön meg akkor elmegyünk egy nőgyógyászhoz.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!