Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vizeléskor nagyon fájdalmas...

Vizeléskor nagyon fájdalmas húgycsőégésem van. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
valami gyulladás?
2009. aug. 5. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Valószínűleg felfáztál, ez előfordul, főleg, ha hajlamos vagy rá. Én ezzel a problémával nőgyógyászhoz fordultam, mert nem tudtam, hogy most felfázás, vagy valami vesegond, kicsit túlaggódtam. Felfáztam elég rendesen és ez okozott nálam gyulladást. Mindenképp nőgyógyászt ajánlok. Nekem gyógyszert adott (szájon át kellett bevenni) és napi 1 liter kamillateát. Kívánom, hogy minél előbb gyógyulj meg, az ilyen nagyon kellemetlen tud lenni.
2009. aug. 6. 00:10
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. aug. 6. 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ezüst kolloid nagyon jó rá akár óránként,vagy minden pisilés után! Nekem már vérzett,annyira csípett!

De tényleg jó a kamilla is!!!!!

2009. aug. 6. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
én is voltam így, kiderült, hólyaghurutom van. Dokinál voltam és injekciót adott.
2009. aug. 6. 16:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. aug. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!