Okozhat a felfázás lázat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi a bajom, de felfázásra gyanakszom. Borzasztóan fáj a hasam jobb oldalt, sokszor pisilek (bár nem csíp). Próbálok sok folyadékot inni, rétegesen öltözni, kamilláztam is. Igazából nem olyan vészes a láz, csak 38,1 vagy 2 vagy 6 vagy 3... szép díszítősor. Nem vagyok a gyógyszerek híve, de lehet, lassan beveszek egy lázcsillapítót. Orvoshoz mennem most elég kényes, nemrég költöztem új városba, nem tudom, hogy működik az egész. Segítsetek, légyszi! Köszönöm előre is.2012. okt. 9. 15:55
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a háziorvoshoz el kellene menned.
2/4 anonim válasza:
Igen, okozhat, mivel valójában minden felfázás a húgyutak bakteriális fertőzése, ami kezeletlenül átterjedhet a vesére is... Menj a legközelebbi rendelőintézet urológiára, nem kell beutaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!