Budapesten keresek megbízható, szimpatikus nőgyógyászt. Javaslatok?
Most költöztem Pestre a páromhoz, a korábbi orvosom vidéki, így újat kell keresnem.
Szeretnék egy rendes, megbízható, jó orvost, akinél később esetleg szülni is tudnék majd.
Ehhez várok segítséget, tapasztalatokat, javaslatot.
Persze előny, ha mindemellett nem 'húzza ki az összes pénzt a zsebemből' sem.
Dr. Győry Attila, Újpest. Édesanyám nála szült kétszer is, én is hozzá járok, és a húgom is. Nagyon jó fej, korrekt, és vakon bízom benne. Nem szoktam magam kellemetlenül érezni, vagy feszélyezve. Elbűvölő ember.
Szia!
Dr Varga-Horgosi Ágnes. Nagyon kedves, fiatal 35 éves dokinő. Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky kórházban vezeti le a szüléseket, a 10.és 17.kerületi sztk-ban is rendel tb alapon, de van magánrendelése is a 2.kerületben, a Mammut bevásárló központnál. Ha érdekel írj privit, és adok elérhetőséget.
31 hetes kismama.
Azt nem írtad,hogy nőt keresel,de akkor Dr.Bábinkszi Ágotát javaslom,elképesztően kedves,figyelmes és megértő,ráadásul a szakmájában is kiváló.Egyszer volt hozzá szerencsém,egyébként a doktor úrhoz járok,mert ő műtött meg és hozzá jobban kötődöm.A doktornő is a Váci úton rendel,ha gondolod privátban megadom a számot.
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!