Szülők, ti mikor vittétek el lányotokat először a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 18:57
1/3 anonim válasza:
Miért kéne elvinni? Akkor kell elvinni, ha valami baj van, akkor viszont kortól függetlenül. Ha meg nincs baj, akkor csak akkor kell nődokihoz menni, ha már él nemi életet. Viszont ha már él nemi életet, akkor nem az "anyukája viszi" hanem szépen elmegy maga, esetleg megkér, hogy kísérd el, de valószínű, hogy egy barátnőjével megy.
2/3 anonim válasza:
szia. én lányként válaszolok. engem anya nem vitt el dokihoz, ami bizony rosszul esett, mert az első vizit igenis félelmetes minden tinilánynak. ráadásul komoly bajokat előzhet meg vele az anyuka, mert a tinik sok hülyeségre képesek, amit ki sem nézne belőlük a szülő.
ami nekem jól esett volna: ha anya leültet és elbeszélget velem a nemi életről (sok téves infó van a tinik között), és rátér arra is, hogy menjünk el nődokihoz. ezzel olyan lett volna, mintha a barátnőm is lenne egyben és sokkal több bizalmam lett volna felé
3/3 anonim válasza:
engem nem vittek, mentem magamtól, nem akartam hogy kisérgessen. Igaz anyu már mondogatta hogy lányom legalább egy rákszűrést, de nagyon féltem. Végül kb. 20 éves koromban mikor már gyógyszer is kellett kénytelen voltam elmenni. Nem volt egy jó élmény - ezek szerint volt okom félni évekig - mert egy nő orvoshoz mentem aki igencsak hentes volt. Nagyon fájt a vizsgálat, úgy feldugta a "kacsát" hogy csillagokat láttam, utána még aznap véreztem is. Soha többet nem mentem oda vissza, most egy férfi dokihoz járok aki nagyon kedves, nála szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!