Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem merek tampont venni?

Miért nem merek tampont venni?

Figyelt kérdés
Parázok elmenni:S Mindig félek tőle, hogy ciki lesz. Tudom hogy ez természetes dolog, hogy veszünk, de nekem ez akkor nagy feladat. Nektek nincs ilyen problémátok? Hogy lehet ezt megoldani? 16/l
2009. aug. 5. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem nagyon izgat:D

A boltban nő az eladó, de volt már amikor odaraktam a tampont, hogy fizetek, mögöttem meg egy pasi állt. Végülis minden nő vérzik. A tampon amúgyis szerintem sokkal jobb mint a betét.

Vegyél nyugodtan:)

2009. aug. 5. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

természetes, hogy eleinte az emberek félnek az eléjük táruló, ismeretlen helyzetektől, ami ebben az esetben még ráadásul intim, "cikis" is a közfelfogásban, mert így nevelnek minket! :(

én anno drogériában vásároltam, mint az óvszert is, pl DM, Rossmann. és az volt a "trükköm", hogy akkor vettem egyben tusfürdőt, sampont, testápolót, minden szükséges tisztálkodási szert együtt és közédobtam a tampon :-D a polcnál és a pénztárnál kicsit vörösödtem, de ez van, ami kell az kell! :) de ez sok mindent veszek trükk bevált! :)

azonban ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket:

[link]

csak bátran ;)

2009. aug. 5. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Rossmanban vettem aminap és rendszeresen becsipog,nem csak nekem midnenkinek a riasztó(mert persze a drágább dolgokat b@sszák rendesen lehúzni)...jön hozzám a biztiőr,pakolja a cuccom..kezébe akad a tampon...hát szegénynek olyan vörös lett a feje...azthittem ott süllyed elXD

Nekem sosem volt ciki,kirakom berakom mmint a szalagra és kész:)

Neked se legyen az,ez a világ legtermészetsebb dolga;)

2009. aug. 5. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

És betétet nem ciki venni?

Ez kész,most komolyan azt gondolod,hogy bemész egy boltba leveszel a polcról egy doboz tampont elsétálsz a pénztárhoz kifizetett és hazamész,ez szerinted ciki?Az eladókat nem az érdekli hogy ki mit vesz hanem hogy ne lopjanak és mindent kifizessenek!:)

Nyugi:)

2009. aug. 5. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Erre csak egy tortenetet tudok irni.

Gyerek voltam meg amikor felutott a tetujarvany a suliban (nehany gyerek elkapta, koztuk en is) meg persze a szomszed gyerekek.

Persze ciki tetuirtot venni, ki mast kuldjunk el mint a fatert meg a szomszed apukat.

A ket apa el is indult, es mikor odaertek persze mindketten a masikat akartak bekuldeni, erre faterom azt mondja:

-Na jo, bemegyek en.

Bent persze nagy a sor meg minden, faterom sorrakerult, es mondja a gyogyszertarosnak:

-Elnezest, latja kint azt az embert, szegyenli de nem mer bejonni, es megkert engem hogy vegyek tetuirtot... :D

2009. aug. 5. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Háhá ez jóóóó:D
2009. aug. 5. 14:28
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

figyu, bárhol is veszed minden pénztáros tudja akár fiú akár lány hogy erre a nőknek szüksége van. Aztán mit érdekel téged hogy mit gondolnak? Amig a pénztárnál állsz 1-2 percig érzed csak rosszul magad, utána soha többet nem látod azt a pénztárost. Egyébként a világ legtermészetesebb dolga.

Elmondom velem mi történt egyszer csak hogy érezd én cikisebben jártam mint te:

Tavaly abbahagytam a gyógyszer szedését, babát akartunk. Igen ám, de addig kellett vmi védekezési módszer amig ki nem ürül a szervezetből a gyógyszer. Gumi a legegyszerűbb. Soha életemben nem használtam, sosem vettem. Elmentem a bolta, 20 percet válogattam, azt sem tudtam mi micsoda, szines, redős, spermaölös... milliófajta. Végre kiválaszottam, irány a pénztár. Korunk számítógépes pénztárrendszere nem vette be, nem csipogott mikor lehúzta a nőci. Akkor próbálta azzal a "pisztoly"szerűséggel, nem vette be. Erre elkiabálja magát a 2 pénztárnál odébb ülő kolléganőjének hogy: "Marika mond már a Rako....mittomén milyen óvszer kódját, a hölgyikének kéne" Azt hittem elsüllyedek, ott álltak még vagy 6-an mögöttem, gondolhatod milyen ciki volt. :) Mostmár röhögök rajta, de akkor úgy spuriztam ki a boltból, nehogy bárki rámnézzen!

2009. aug. 5. 14:33
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatásokat:) Tudom kicsit hülyének nézhetek ki, hogy ilyen problémáim vannak, de én mindenben ilyen parázós fajta vagyok. Mindig félek, hogy kiröhögnek a hátam mögött, meg minden.
2009. aug. 5. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Én is félek megvenni, de csak azért h meglátja valamilyen ismerős a táskámba vagy a szatyorba vagy akár előttem lesz a sorban a fizetésnél vagy ő is bent lesz abban a boltban! Pedig már nem vagyok fiatal. Még mindig anyámmal vetetem!

19/L

2009. aug. 5. 16:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen attól én is félek:)
2009. aug. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!