Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késik a menstruációm?

Mitől késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Már lassan két három hete késik a mensim...

Fogamzásgátlót szedtem 3évig, de januárban abbahagytam mellékhatások miatt.

Mióta nem szedem a bogyót elég rendszertelen a ciklusom! Általában 31-35nappos de az utolsó 42napos volt. 20.a környékén kellett volna megjönnie... Nem érzek semmi megszokottól eltérőt, nincsenek tüneteim amik a terhességre utalnának. Csináltam két tesztet, de azok negatívak lettek.

A kérdésem az lenne, hogy kitolódhat ennyi ideig a hormonzavar a gyógyszer abbahagyása után és egyszerűen csak késik, vagy lehet, hogy valami más bajom van?

2009. aug. 5. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a nyáron nem stresszelsz annyit és ettől is össze tud zavarodni, nekem is összezavarodott amugy a fogamzásgátló abbahagyása is okozhatta.
2009. aug. 5. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olyan kérdés, amire csak nőgyógyász adhat biztos, és megnyugtató választ.

Ninuminu

2009. aug. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!