Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rosszat jelent ha fehér...

Rosszat jelent ha fehér foltok vannak a bugyogómon?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Már kb. 1 éve van ez, de a menstruációm még nem jött meg. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 5. 00:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, mert te minden nő fehérneműjét ellenőrzöd talán? Az, hogy valaki a görbéjén, amit itt az oldalon sokat látni, bejelöl valamit, az nem jelenti, hogy az foltot hagy, akármilyen hihetetlen máshogy is észre lehet venni. Kérdezzetek már meg erről valakit, aki nem csak az interneten olvasgatott, hanem tanult is, ha nekem nem hisztek...
2009. aug. 6. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Okoska, minden oldalon azt irják, hogy természetes.
2009. aug. 6. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Pont erről beszéltem....
2009. aug. 6. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

természetes, és azis ha foltot hagy a fehérneműn. ezért használnak egyesek tisztasági betétet.

hiszed vagy sem, nekemis foltot hagy, csak nem sokat, ezért én nemhasználok, és képzeld minden évben járok nőgyógyászati szűrésre, sőt, nemrég voltam más okból kifolyólag, és soha egy szóval sem említette az orvos h bármi bajom lenne.

sztem te nézz ennek utána egy kicsit....és ne minket oktass

2009. aug. 7. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!