Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rosszat jelent ha fehér...

Rosszat jelent ha fehér foltok vannak a bugyogómon?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Már kb. 1 éve van ez, de a menstruációm még nem jött meg. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 5. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Elképzelhető, hogy a szervezeted a közelgő menstruációt jelzi így, ez esetben normális, de 1 év azért sok idő. Talán felfázhattál és ez gyulladást okozott, amely ilyen tünetekkel jár, ez a valószínűbb. Érdemes elmenni nőgyógyászhoz, nem kell félni tőle, nem szégyen, senki sem szól meg érte, és inkább, minthogy beteg legyél. Remélem tudtam segíteni!
2009. aug. 5. 00:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2009. aug. 5. 00:52
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Butaság, ez tök természetes. :) Ilyen mindig van.
2009. aug. 5. 01:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

jajj mért kell szegényt hülyíteni hogy fertőzés.. jó,oké,elismerem, akár az is lehet. nem kizárt. De 13 éves korban ez még teljesen természetes. Nemsokára meg fog jönni minden bizonnyal, addig is használj tisztasági betétet (Carefree pl.) és akkor nem lesz foltos a bugyid. Amúgy ennek fehér folyás a neve,és totál természetes.Erre találták fel a tisztasági betéteket.

16L

2009. aug. 5. 01:37
 5/14 anonim válasza:
biztos sokat hypoztad.:-))))
2009. aug. 5. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem 2 és fél éve van fehérfolyásom és tegnap jött meg elöször

14/L

de álltalába 1- 1,5 évig szokott lenni elötte folyás.

2009. aug. 5. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:

jajmár, már megint jönnek a fertőzésed van, menjél orvoshoz.....mást soha nemtudnak írni...

amúgy a fehér folyás teljesen természetes, azoknak is szokott lenni, akik már rég menstruálnak...és nincsen semmilyen fertőzésük.

az h neked már van, azt jelzi h már elindultak benned ezek a dolgok, és hamarosan megfog jönni. 1-2 éven belül.

2009. aug. 5. 12:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 5. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Ne okoskodjatok már, hogy természetes, hogy lenne természetes? Tanuljátok meg, hogy egy nőnek annyi folyása lehet, amely a fehérneműn nem hagy foltot! Ezt nagyszüleimnek is így tanították, az egyikük szülésznő a másikuk mentőtiszt, unokatestvéreméknek is így tanították, az egyikük bőrgyógyász a másikuk szívsebész, én szintén mentőtiszt vagyok, szóval nekem senki ne mondjon ilyeneket, hogy mi minden meg hogy természetes. És semmiféle fertőzést nem említett senki, hanem gyulladást, és bizony a gyulladás ezzel jár. A gyulladás pedig majdnem bármitől kialakulhat, anno nekem felfázás okozta. Nem tudom mi ebben olyan hihetetlen....
2009. aug. 5. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
akkor már minden 2. nőnek gyulladása lenne a világon..ugyanmár..egy 13 éves gyerek esetében,aki a menstruáció előtt áll,ez teljesen természetes. Továbbá olyat sem írt,hogy viszketne,égne e neki, stb. NATURAL szivem.
2009. aug. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!