Házi gyógymód huvelyfertozesre?
Gomba lesz. Patikában van recept nélkül kapható gyógyszer rá. 3 napos. Egy próbát megér, ártani nem fog, de ha nem gyógyulsz meg tőle, akkor orvos nélkül nem gyógyulsz meg!
Nagyon nagyon felelőtlennek tartalak, hogy biztosítás nélkül vagy külföldön. Ha bármi baleset ér, akkor milliós nagyságrendű számlákra számíthatsz. Én is sokat vagyok külföldön, de ki nem mernék menni biztosítás nélkül!
Kedves harmadik, koszonom a tanacsodat.
OFF Nem vagyok felelotlen, mint irtam, adminisztracios hiba tortent. Juniusban erkeztem, ket nappal kesobb mar mentem is regisztralni -mivel letelepedni szandekoztam- am a papirok meg mindig nem erkeztek meg. Itteni azonosito nelkul pedig nem lehet biztositast kotni.
Sokan csak ítélkezni jönnek ide, nem segíteni.
Ne törődj velük!
Nem tudom milyen országban vagy. Ha tuti gomba akkor próbálj meg Pevaryl kúpot venni. Lehet hogy ott máshogy hívják. De kérhetsz segítséget a patikában is ha a nyelvtudásod lehetővé teszi.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!