Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérzek mellé ha tampont...

Miért vérzek mellé ha tampont használok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő, már 5 éve használok tampont, de a probléma a kezdetektől fenn áll, mindig szivárog mellette, akkor is ha nincs megtelve. Az tuti hogy jól teszem fel, elég mélyre, nem érzem hogy ott van, mégis mindjárt az elején elkezd "ereszteni". Többször kiszedtem ilyenkor és még egyáltalán nem volt tele. Arra gondolok most már hogy esetleg anatómiailag nincsen rendben valami odalent nálam, ezért folyik mellé, más ötletem már tényleg nincs.
2009. aug. 4. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem túl kicsi tampont használsz.

pl, ha minit használsz akkor próbáld normállal, vagyha normált használsz próbáld superrreel

2009. aug. 4. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Mind a 3 méretet használom, de ez független attól, a nagyobbnál is ugyanez van.
2009. aug. 4. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is megy mellé ( tisztasági betétbe )

Most is még, hogy kevés van e hónapban. Vagy mert mutato helyett középső ujjt hazsnáltam...

De közben megy oda?

MErt lehet hogy csak olyan lesz a tampon szála, meg marad kivul vmi és az megy oda, nem belülről.

Ha nincs tele csak ez lehet.

Vagy sko lesz?

2009. aug. 5. 00:55
 4/4 anonim válasza:
Néhány csepp mindenkinél melléfolyik néha. Nem hinném, hogy anatómiailag abnormálisak lennénk, szerintem ez csak annak köszönhető, hogy nem illeszkedik teljesen hézagmentesen a tampon, más "mentségről" még nem hallottam:)
2009. aug. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!