Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor szakad át a szűzhártyám?...

Mikor szakad át a szűzhártyám? Segíthet ezen valami? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már volt szexuális együttlétem, de a szűzhártyám még mindig nem szakadt át. Tudom, van rajta lyuk, meg nyúlik, meg minden. De elképzelhető hogy azért fáj az együttlét? És mikor fog átszakadni, lehet ezen segíteni?

2012. okt. 3. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ,hány éves vagy.Ha elég idős leszel hozzá,a nőgyógyász is elvégezheti ezt a beavatkozást,ha kéred.
2012. okt. 3. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia, ki fog tágulni jobban, be fog járatódni, és akkor nem fog feszülni. Ha meg nem jár ott senki, semmi, akkor visszaszűkül. Nekem így van.:)

De azért az elgondolkodtató, hogy ez a pici kis feszülés ennyire erősen ott volna az észleléseid között, miközben az ember tulajdonképpen önkívületben van....:)

Szerintem nem ettől fáj. Nekem sosem fájt emiatt, se más miatt, nekem mindig az elsöprő gyönyör volt az, amire emlékszem.

2012. okt. 3. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha már volt szexuális együttléted, akkor átszakadt a szűzhártyád...
2012. okt. 3. 23:03
 4/12 A kérdező kommentje:
2.válaszoló: valamiért máshogy képzeltem el ezt az együttlétet. De csak legbelül fáj. A szűzhártyánál. De ott néha nagyon. :/ 3.válaszoló: az nem biztos!!!
2012. okt. 3. 23:06
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

5., Ne kelljen cikkeket idézni, hidd el nekünk, hogy nem szakadt el.:) Ha nem hiszed, olvass róla!

Kérdező, miben volt más az együttlét, mint ahogy képzelted?

2012. okt. 3. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor mégis hogy az istenbe tudott szexelni? Ne röhögtessetek már...
2012. okt. 3. 23:10
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy írta a bevezetőben is, ember!

A szűzhártyán van egy lyuk (hiszen menstruálunk, át kell jöjjön valamin a vér), és rugalmas is, TÁGUL!!!

2012. okt. 3. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag a szűzhártya csak egy kisebb szűkítés a hüvelyen. Lehet pl. csak a fala egy részén, keskeny félhold alakban.
2012. okt. 3. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért, te milyennek képzelted a szűzhártyát?....
2012. okt. 3. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Igen rugalmas és tágul, DE egy faroktól átszakad szex során...
2012. okt. 3. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!