Push-up-tól fájhat a mellbimbóm már egy napja?
Figyelt kérdés
sose hordtam ilyenféle melltartókat, mert anélkül is elégedett voltam az alakjával és a méretével. Most is csak örököltem, mert anyára nagy volt, gondoltuk ne menjen kárba... kétszer volt rajtam, aztán inkább hagytam, mert kényelmetlen volt. Azóta fáj a mellbimbóm (úgy egy napja). Nem tudom lehet-e hozzá köze, vagy inkább hormonális? Soha többé ne hordjam? :O
21/L
2012. okt. 3. 17:14
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyobb meretu mellem van (90/D) es csak alkalmankent hordok push-up melltartot, de en is mindig hasonlo problemeval kuszkodok.. estere faj a mellem, foleg a biomboudvarom kornyeke. Amennyire eszrevettem a jobb minosegu mellformalo csodak annyira megnyomoritjak a melleinket, hogy igen, szerintem ettol fajhat neked is a mellbimbod. Nekem masnapra altalaban elmulik a fajdalomn, de egyebkent foleg ezert nem hordok pushupos melltartot a hetkoznapokon. Probalj meg hagyomanyosabb, kenyelmesebb melltartot hordani par napig, de ha 2-3 nap mulva is faj a melled, akkor a biztonsag kedveert keress fel egy orvost.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen melltartóm, nagyon ritka ha fel is veszem. Minidg fáj utána a mellem. Nem is egészséges azt olvastam. Ha teheted ne viselj melltartót egy napot, nekem segiteni szokott.
3/3 anonim válasza:
hát igen,a túl sok szivacs,tömés és zokni megteszi a hatásukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!