Vajon mi bajom lehet?
Július közepén ill. most megint pár napja gyakrabban megyek pisilni, mint általában pedig alig iszok.
Ez kb. azt jelenti, hogy napi 8-szor, a napi 5-6 helyett és azt is érzem, hogy melegebb az arcom...
De nem tudom, mitől van, hallottam, hogy esetleg terhesség:
-júliusban a nem termékeny napjaimban pettingeltünk a barátommal és gumiban betette fél perce ill. megujjazott (kértem előtte, hogy a biztonság kedvééért törölje meg a kezét)
-júniusban kb. ugyanez volt, de a termékeny napjaimban, de azóta megjött a menstruációm (előtte PMS tünetek, utána elmúltak, vér élénk volt, 4 nap+ 1 nap barnázás)
Ja és a vizelet nem csak inger, hanem sok is jön...
Most a héten várom,hogy megjöjjön, melleim nagyobbak kicsit és puffadt a hasam, semmi egyéb.
Vajon, mi bajom van? Lehetek ennyitől terhes? Voltam egyébként nőgyógyászati vizsgálaton két hete (amúgy menzi után még két hétig feszült a hasam néha, de az elmúlt), de nem volt UH csak rákszűrés, has nyomkodás meg vérvétel a tabihoz, amit most akarok kezdeni szedni.
V.kinek v.mi ötlet? Vélemény?
Előre is köszönöm 20 éves lány...
Huh, hallod nagyon köszi a biztató szavakat!
Igen tesztet tuti veszek, múlt hónapban a termékeny napos petting miatt menzi előtt és miután elmúlt (reggeli vizeletből) is teszteltem, mindkettő negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!