Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó éjszakára a Always betét?...

Jó éjszakára a Always betét? Mert most próbálom ki elöszőr, és nem tudom mikor kell cserélni. Nem ázik át?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 00:12
 1/6 A kérdező kommentje:

rózsaszín a csomagolása,és lila.

de most rózsaszín

2009. aug. 4. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azt használom.Figyeld a cseppeket is a csomagoláson,minél több annál jobb.Azt is fontos,hogy elég hosszú legyen.Nekem van még egy bevált szokásom,hogy ne legyen nyoma a lepedőn,ha esetleg félre csúszna.Vegyél fel még egy bugyit,ennek a tetejére,de olyat,ami kicsit szoros (nem olyan,hogy nem kapsz levegőt),csak,hogy érezd,hogy tartson.Ez mindig beválik,sosme csúszkál semmi sehovaé s nyugodtan alhatok.Nekem ki szokta bírni reggelig a betét,de ha még nem bízol benne,akkor hajnalban egyszer menj ki wc-re és nézd meg,hogy mi a helyzet és cseréld ha kell.Ennyit tudok javasolni.Jó éjt :)))
2009. aug. 4. 00:19
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen.csak úgye nem rég jött meg az első:)

jó éjt.

2009. aug. 4. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
én a kék, a legtöbb cseppes alwayst használom, és az első napokon mindig összevérezem az ágyat. remélem, Nálad bevált, mert én kénytelen vagyok ezeken a napokon egy plusz anyagdarabot teríteni magam alá, amit aztán kimosok, vagy ha reménytelen, kidobom :D
2009. aug. 4. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
én is ugyanezt használom, nekem kibírja reggelig, csak futnom kell a WC-re! XD
2009. aug. 4. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:

nekem kibirta reggelig.nem is volt még tele.:D

tök jó.:D

2009. aug. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!