Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten vagy Klion?

Canesten vagy Klion?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánjátok, melyik a jobb? Hüvelygyulladásra, fertőzésre? Lehet recept nélkül kapni mindkettőt? Árban melyik milyen?

Légyszi irjatok mert már nagyon kétségbe vagyok esve, voltam dokinál is de ő is csak kezelget nem javul semmit

ajánjatok valamit

2009. aug. 3. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Canesten.Ne légy kétségbe esve,majd rendbe jön! :)
2009. aug. 3. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
hello! na figy leirom én mit kaptam de rceptre vannak és összesen 10ezret fizettem:S nekem a canesten annyit használt(a kup meg kenöcs)h rá 2hétre ujra elöjött a candidám, msot viszont van 1kis gyulladásom és felirta a kliont meg egy pimafucort nevü kenöcsöt ami direkt erre jok, nekem a dokim elöször ezeket ajánlotta utána még szednem kell diflucant, utána pedig egy gynoflor nevezetü hüvelykupot kerll használnom ami elvlieg tejsav tartalmu ami kiirtja a candidát
2009. aug. 3. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:

canesten már használtam nem segitett:S

a másik válaszolonak a pimafucin is használtam a kenőcsöt meg kuppot is, utánna is viszajött. szeritnem most kiváltom a klion aztán majd lesz valahogy

köszi a válaszokat

várok még

2009. aug. 3. 23:43
 4/5 anonim ***** válasza:
a gynoflor az nem írtja őket, azcsak segíti helyreállítani a PH-t a hüvelyben. tejsavat tartalmaz ami segíti a jó baktériumok termelődését.
2009. aug. 3. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy kezdődő hüvelygyuszim, de még nem akartam elmenni dokihoz vele. Viszont tele volt aftával a szám, így a doki kliont írt, ami szerencsére a hüvelygyulladásomnak is véget vetett :)

de szerintem menj el dokihoz és mondd neki a panaszt, itt hiába adunk tippeket, nem tudjuk, hogy neked mi lehet a legjobb. főleg, hogy írtad hogy se a canesten se más nem vált be.

ja és nem biztos, de szerintem a kliont csak vényre adják ki. mert nekem a doki írta fel és ezért gondolom, de ez nem 100%.

2009. aug. 4. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!