Holnap megyek az első nőgyógyászati vizsgálatomra, és van néhány problémám. (lent) Mit szokott csinálni ha gyógyszert szeretnék?
Szia!
Először is jó lenne tudni, hogy hány éves vagy és mióta menstruálsz. Nem mindegy, hogy 14 vagy, most jövöget meg előszür és azért rendszertelen, vagy 18 vagy és már megvan egy ideje...
Én elképzelhetőnek tartom, hogy elküld ultrahangra. Unokatesómnak is volt ilyen gondja, ő azt hitte terhes, de kiderült hogy valami miatt nem tudott kiürülni a szervezetéből a vér, ezért bent gyülemlett. Kapott egy gyógyszert, megjött neki.
Egyébként fogamzásgátlót fel szktak írni arra is, ha valakinek nem jön meg rendszeresen a menstruációja. Szóval szerintem felírja, aztán vártok, hogy ez rendbe teszie-e a ciklusodat. Ha nem, akkor szerintem további vizsgálatokra számíthatsz.
azt mondta a dokim, hogy lehet PCOS, vagy valami hormonzavar,elküldött vérvételre, és majd kell mennem ultrahangra hozzá nemsokára...félek, hogy komolyabb bajom van, de egy kicsit meg is nyugodtam, mert egy nagyon rendes dokinőm van, kedves, stb...végül is a legjobb barátnőim ajánlották :) aki kiváncsi mi lett szóljon, írok privibe.
köszi az eddigi válaszokat, segítségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!