Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon viszketek lent, mi...

Nagyon viszketek lent, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Még csak 12 éves vagyok de nagyon viszket már 2 órája ott lent, de nem piros meg semmi. Az lehet h beizzadt és azért, mert nylonos volt az a bugyi ami ma volt rajtam meg kb. 3 napja ki van pattogva a combtövem... mit csináljak? anyának nem merem elmondani, tehát orvoshoz se akarok menni...:(
2009. aug. 3. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy enyhe szappanos vizes mosakodás után szárazra törölni és babahintőporral kezelni. És a felpattogzott combtövet is. Ha nem fertőzés, ren dbe fog jönni. Ha pedig az: irány az orvos, de előbb anyukádat avasd be!
2009. aug. 3. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
textil bugyit hordjál, estére meg ne vegyél fel bugyit, hogy szellőzzön odalent. Mitől lehet kipattogva? A melegtől, izzadtságtól?
2009. aug. 3. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Leborotváltad?? Attól szokott kipattogni.De lehet az izzadtság.Ahogy előbb is írták.Mosdás és vagy hintőpor,vagy valami kamillás krém.De csak az egyik.

Ezt pedig nyugodtan meg lehet kérdezni Anyukádtól,hisz nem csináltál semmi rosszat.Vagy igen??

2009. aug. 3. 19:56
 4/9 A kérdező kommentje:
A pattogást azt elmondtam anyának és szerinte azért mert meleg van és beleizzadtam... Na akkor megyek mosakodnii meg hintőporozni:) Köszii a válaszokat!
2009. aug. 3. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:

A melegtől meg a nejlonos bugyitól lehet, hogy elszaporodtak a hüvelyedben a gombák. Ez nem szégyen és nem nemi betegség, ez bárkinek előjöhet, nem kaptad el senkitől. Nekem is volt még szűz koromban.

Ha a viszketés nem múlik a nemi szerveden, akkor tényleg el kell menni orvoshoz. nem fog felnyúlni, és adni fog rá gyógyszert, amitől nagyon gyorsan elmúlik a viszketés.

2009. aug. 3. 21:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem borotváltam le, és nem csináltam semmi rosszat! Az nem rossz h van egy kis folyásom és rakok be a bugyimba tisztasági betétet, nem?
2009. aug. 3. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:

A kis folyás nem baj, és a tisztasági betét is jó ötlet.

Figyu, nem vagyok már mai csirke (32/L), éltem meg egyet s mást. Segíteni próbálok. Gomba minden nő hüvelyében van ter,észetes állapotban is, akkor is, amikor egészséges, csak nagyon-nagyon kevés. Ha nagy meleg van, vagy nem szellőzik az alsónemű, akkor elszaporodnak a gombák. Sőt, elég hozzá egy antibiotikumos kúra is. Szóval nem fiútól (illetve nem csak fiútól) lehet elkapni. Nekem is így volt lány koromban. Egyszer csak elkezdtem viszketni lent, a nagyajkaim és a hüvelybemenetem körül, és nem múlt el. Pedig még szűz voltam, nem kaphattam el senkitől.

Szóval ha ez a bajod, ott viszketsz és nem múlik el, akkor nőgyógyászhoz kell menned.

Ha csak a combtöved pattogott ki, az a melegtől van egyszerűen, meg a szűk nejlonbugyitól. Vegyél fel lazábbat, pamutbugyit, anyukádat pedig avasd be a bizalmadba. Hidd el, sokat tud segíteni.

2009. aug. 3. 21:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tegnap elmondtam h viszket, és azt mondta h majd vesz rá valamilyen krémet!
2009. aug. 4. 13:27
 9/9 A kérdező kommentje:
A Canesten krémet használhatom rá? Amit reklámoznak...
2009. aug. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!