Lehetek terhes, ha nem szexeltem, szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Olyan furcsa nyomást érzek a köldököm alatt2012. szept. 29. 17:52
11/18 anonim válasza:
Addig szűz vagy, amíg nem fekszel le senkivel és az illető a péniszével nem hatol be a hüvelyedbe. De! Terhes lehetsz úgy is, ha például az ujját feldugja neked, ami tiszta ondó. Szóval lefeküdtél már valakivel? Került ondó a hüvelyedbe??
Mert,ha nem akkor nyilván terhes sem lehetsz. Ha meg igen a válaszod, akkor egyrészt sajnállak, hogy ezt a kérdést nem tudod magadba lerendezni és itt fárasztasz vele másokat. Márészt meg azért, mert 13 évesen nem vagy szűz.
13/18 A kérdező kommentje:
nem feküdtem le senkivel,nem ujjazott meg senki
2012. szept. 29. 19:08
14/18 anonim válasza:
Közelgő menstruáció, gyomorrontás, kakilási inger, székrekedés/hasmenés?
15/18 Shai-Hulud válasza:
Te gyerök, nem etté te babot??
16/18 A kérdező kommentje:
közelgő menstruáció aktuális,és hónapok óta nagyon puffadok,orvosnál többször is voltam,kórházban kétszer feküdtem,minden negatív,csak cisztám van
2012. szept. 29. 20:26
18/18 anonim válasza:
Emiatt voltál többször orvosnál és kórházban???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!