Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel csillapítsam a menstruác...

Mivel csillapítsam a menstruációval járó fájdalmat? Ti mennyire szoktatok görcsölni?

Figyelt kérdés
Ha lehet, kort is írjatok légyszi
2009. aug. 3. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Nekem elég egy apranax egész napra. Fogamzásgátlót szedek, de az első nap mikor megjön nagyon görcsölök.

26/L

2009. aug. 3. 15:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Én algoflex fortét veszek be egyből ahogy megjön és akkor nem is görcsölök,de beválik akkor is amikor görcsölök!

De ha meg nincs kéznél algoflex akkor meg flektort veszek be,ami nagyon erős (vesegörcsre használja nagypapám) szóval én ezt a kettőt szoktam használni és tökéletesen elmúlik!

Pedig én nagyon görcsös tipus vok,volt h hánytam közben akkor az ágyból nem tudtam felkelni!

2009. aug. 3. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:
15:45 ös vok azt kihagytam,h 19/L :)
2009. aug. 3. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:

cataflam-ot. (de már vagy 5 éve)

18L

2009. aug. 3. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szokott görcsölni.

Sokáig Cataflamot szedtem, viszont már alig hatott, napi 3 nem volt elég.

Most Xiloxot vagy Mesulidot szedek, ezekből elég napi 1, 3-4 napig szoktam szedni.

Végszükség esetén Algoflex-m mert az vény nélkül kapható, abból is napi 1, viszont az ára miatt nem éri meg nekem.

24/L

2009. aug. 3. 15:49
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Szedesd ki a méhedet és többet nem fog fájni,vágd ki.
2009. aug. 3. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Változó.Van amikor nem is görcsölök,van amikor meg úgy érzem megdöglök úgy görcsölök...Ilyenkor beveszek egy no-spa-t,ha nem lesz jobb beveszek mellé egy algopyrynt is.Ez így általában már hat!:)

14/L

2009. aug. 3. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ma jött meg elöször, de nagyon fáj. 14/L
2009. aug. 3. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
nospa 1ideig jo ovlt mostmár nem hat, orvos ajánlásával meristint szedek receptre lehet kapni
2009. aug. 3. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!