Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van hogy a barátom...

Mitől van hogy a barátom szerint olyan furcsa az ízem meg az illatom ott lent?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Honnan tudjuk?
2012. szept. 28. 21:20
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
próbálj mindig tisztálkodni közvetlen aktus előtt...és vannak az avonnak testpermetei finom gyümölcsös illatúak,nekem az epres-fehércsokis a kedvencem,picit befújod magad aztán kész :D had gyalogassa a köcsög ah nem tetszik neki a punci szag XD
2012. szept. 28. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt, hogy furcsa, hány nő végigszaglásából szűrte le :D

Esetleg lehet, hogy nem tisztálkodsz megfelelően... De ott lent mindig lesz egy szag, akkor is, ha tiszta vagy. De ha ő meg van győződve arról, hogy ez nem normális akkor esetleg nőgyógyász.

2012. szept. 28. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
21.36 vagyok. Nincs igazából mindenféle illatszerre szükség. Elég valami egyszerű tisztálkodószer és víz. Illetve ahogy az előttem szóló mondta, nem baj ha aktus előtt külön megmosakszol, vagy ha amúgy tiszta vagy mert nem rég fürödtél, csak azóta eltelt némi idő és már pl. voltál wc-n, akkor érdemes odalent újra megmosni.
2012. szept. 28. 21:41
 5/6 JennyR ***** válasza:
44%
Teljesen igaza van a barátodnak. Valószínűleg hüvelyfertőzésed van. Annak jellegzetes szaga van. Nem lehet tisztálkodással és illatokkal eltüntetni. Orvoshoz kell fordulni. Azért figyeld magad, nincs-e más kellemetlen tüneted, folyás, vagy viszketés, vagy bármi.
2012. szept. 28. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha sárgás, zöldes a váladék, viszketsz erősen, büdi vagy, akkor fertőzésed van.
2012. szept. 29. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!