Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért és mi folyik belőlem? S...

Miért és mi folyik belőlem? S . O. s

Figyelt kérdés

Pár hete vettem észre , de mára már nagyon idegesít...

Hiába fürdök, törlöm meg magamat teljesen szárazra...amikor legközelebb megyek wc-re ,a bugyim tiszta nedvesség, olyan mintha vizes lenne.szaga nincs..van hogy már magamtól érzem, és megyek tisztálkodni.de utána nem sokkal újra olyan. a hüvelyemből jön.tudom.mi lehet ez? teljesen ki vagyok...

2012. szept. 28. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
ez szerintem folyás lesz. rettenetesen viszket ott lent,és állandóan cserélni kell a bugyit.tegyél be betétet,és menj orvoshoz vagy ha nem akarsz kend canestennel.
2012. szept. 28. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Igen, ez feherfolyas, es ha nem viszket vagy nincs rossz szaga, furcsa szine, akkor ez normalis. Hany eves vagy?
2012. szept. 28. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem viszket semmi!

És teljesen tisztában vagyok azzal milyen a hüvelyváladék, ez nem olyan.

Ez olyan mint a víz, és nem fehéres meg semmi, nem olyan mint peteéréskor, különben is sosem volt még ilyen ...

Te utolsó mi van veled???24 éves vagyok, és olyan hihetetlen hogy ilyen problémám van??Mit tehetek én róla hogy sosem volt még ehhez hasonló!

Mellesleg volt egy vetélésem nem annyira régen, nem tudom köze van e hozzá...

2012. szept. 28. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:

NEM fehér folyás.Átlátszó olyan mintha vízzel leöntötték volna a fehérneműmet..nem ugyanaz...

nem nyálkás, meg semmi !

2012. szept. 28. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vízszerű és hetek óta tart? Lehet, a méhből jön, és igen, köze lehet a vetéléshez. Milyen körülmények között zajlott?
2012. szept. 28. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
19.55 : leestem a lépcsőn és nagyon beütöttem a hátamat, ráadásul nagyon nagyon hátrahajló a méhem.és szinte hogy rögtön elkezdtem vérezni.bevittek a sürgősségire, és mondták hogy nem tudják megmenteni már, és a maradékot kikaparták :( (majdnem 4 hónapos voltam)
2012. szept. 28. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
2. vagyok, nekem szantad azt a "kedves" reagalast hogy "mi van veled" ? Ne haragudj, en teljesen joindulatuan kerdeztem hogy hany eves vagy, mivel nem irtad oda, lehettel volna akar 12 eves is aki meg nem tudja. Azert kerdeztem hogy igy kiderul hogy esetleg tenyleg feherfolyas-e vagy valami mas... Tenyleg nem ertem miert allsz igy hozza a valaszomhoz. Eszem agaban sem volt teged hulyenek nezni vagy valami. Es a feherfolyas peldaul neha nekem is annyira atlatszo es nem is nyulos mintha viz lenne... 30 eves vagyok, van mar tapasztalatom nekem is.
2012. szept. 28. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
VÍZ! nekem is szokott lenni,hogy befolyik a hüvelyembe,majd miután kijövök a kádból,ki is folyik. nekem is furcsa,de az csak a fürdővíz! 14/L
2012. szept. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!