Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat ennyire a derekam?

Mitől fájhat ennyire a derekam?

Figyelt kérdés
húszas éveimben járok... még soha nem fájt a derekam igaz 8-9órát végig állok a munkám miatt, de eddig még soha nem volt panaszom...közel 2hete fájdalom gondoltam majd el múlik de most már eléggé megterhelő így dolgozni viszont orvoshoz soha nem szoktam járni most sem szeretnék nem tudnátok valami házi praktikát orvosságot rá mert rosszul vagyok a cataflámtól
2012. szept. 26. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
aludj a földön, kemény helyen
2012. szept. 26. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
uh azt ki felejtettem az írásomból,hogy ezzel is próbálkozok de köszönöm a tanácsot...
2012. szept. 26. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, a betegség ilyen, egy ideig nincs, aztán van...

Két dolgot tudnék mondani: cserélj cipőt, kísérletezd ki a megfelelőt a munkára, még ha nem is az a legcsinosabb, és mozogjál, mozogjál, mozogjál. Kompenzáld valahogy az álldogálást. Kis kocogás, vagy legalább séta. Szállj le a buszról egy megállóval hamarabb, és gyalogolj a munkába meg hazafelé, vagy ilyesmi.

Gyógymasszőrként tudok segíteni a fájdalom csillapításában, a masszázs pont erre való, és nem leszel rosszul tőle, mint a Cataflamtól (sőt!). Viszont magában nem hoz tartós eredményt, ha a fájdalom okát nem szünteted meg.

2012. szept. 26. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló megkaptam az üzidet:) fodrászként dolgozom ezért elég nehéz a munka után még rá vennem magam arra hogy álljak neki esetleg kocogni egyet sajnos az már nem megy... bár tudom arra van ideje az embernek amire szeretné:)könnyű mondani csak nehéz be tartani...de mindenképp megfogadom a tanácsod és felkeresek egy gyógymasszőrt... mert kezdek ki fogyni a gyógyszerekből...
2012. szept. 26. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!