Sokszor keveset pisilek és nagyon csípő fájó érzés. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem tudom mi lehet a bajom mert gondolkoztam hogy hüvelygombám van de azon is hogy nagyon felfáztam ezért ilyen fájó, csípő és gyakori az ingerem a pisilésre.kicsit ég is.lehet hogy mindkettő? vagy egyik sem? ugye a kettő dologgal nem egy orvoshoz kell menni. mit csináljak?2009. aug. 2. 22:51
1/8 anonim válasza:
Fefázás.
ülj 15*-20 percre olyan forró vízbe, amit el birsz viselni, ha másnap is vanakkor még egyszer....nekem smost így múlt el.
2/8 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, ilyenkor sok folyadékot kell fogyasztani, és akkor könnyebb lesz a pisilés, nem lesz annyira égető érzés.
Ha mégsem múlna a panaszod, menj el vele dokihoz.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen kipróbálom.remélem csak felfázás és nem valami fertőzés.
2009. aug. 2. 23:26
5/8 anonim válasza:
Menj el orvoshoz!!!! Bízd rá a pontos diagnózist!
6/8 anonim válasza:
Hólyaghurutnak tűnik.
Adj magadnak 3 napot, közben igyál NAGYON sok vizet. A fenti ülőfürdők is segíthetnek. Ha a három nap alatt nem múlik el magától, akkor irány az orvos!
7/8 anonim válasza:
Ha hüvelygombád lenne valószínű a hüvelyedben éreznél valami szokatlant.Nekem is ilyen problémám volt a napokban, véreset pisiltem de azonnal elmentem dokihoz aki felírt nekem antibiutikumot és már nem fáj ha pisilek csak az alhasam.Szerintem ne várj napokat hanem fordulj orvoshoz hogy minnél hamarabb jobban legyél.
8/8 anonim válasza:
felfáztál doki ír rá gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!