Lizybabah kérdése:
Létezik ilyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Tegnap lettem 15 éves és egyáltalán szinte semmi mellem(egy nagyon nagyon kicsit kiemelkedik)és anyukám vett nekem egy melltartót pár hónapja és az van rá írva hogy 32A.2012. szept. 24. 16:12
1/3 anonim válasza:
Semmi baj, mert még nőhet a melled. Mindenki más ütemben fejlődik. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem külföldi számozás, mert nálunk a szám jelenti a körméretet ami 60 fölött van tuti,,, és azt hiszem h külföldön ez számít legkisebbnek, ott valahogy a ruhaszámozással lehet kapcsolatban, mert a 32 az a legkisebb női ruhaméret, az A pedig a kosárt jelöli hogy A,B,C,D,stb.
Érted? :) az nalunk asszem 70A.nak felel meg..:)
De nyugi én nemsokára 14 leszek és nekem sincs semmi mellem, pedig a korombelieknek mindenkinek nagy van már..:|
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a választ!
2012. okt. 1. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!