Hüvelygomba elmúlik ha orálisan kezelnek? Kecskemét melett lakok egy tanyán és hüvelygombám lett. Csabi aki a szomszéd tanyáról át szokot jönni azt monta ha orálisan kinyal engem, akkor a nyálba levö gyogyanyagok miatt elmegy a gombám. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 11:35
12/16 anonim válasza:
tanyán is van internet? anyukám ennyire ráérsz otthon a vakációban, ilyenekkel fárasztod a jónépet, vagy tényleg ennyira ostoba, tudatlan vagy...de ha gondolod átküldöm hozzád a Feri szomszédomat, ő nem orálisan, hanem brutálisan csinálja :)... kretén
13/16 anonim válasza:
Biztos nem múlik el a Csabi szomszéd nyálától. Egyáltalán biztos vagy benne, hogy hüvelygomba?
14/16 anonim válasza:
Annak mi köze van a kérdéshez, h tanyán laksz? Tényleg kamu...
15/16 anonim válasza:
:DDDD elég baj ha már vkinek hüvelygombája van
de jot röhögtem:D
16/16 anonim válasza:
Vigyazva sex-eljetek, ugy hallottam Csabinak here herpesze van (vegso stadiumos)
Az viszont sulyos agykerek deformitas is okozhat huvelygombaval keveredve.
Olvass utanna a szakkonyvekben!!
Tenyleg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!