Összefüggésben lehetnek a rettenetes menstruációs görcseim azzal, hogy vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szenvedek, amikor megjön, semmilyen gyógyszer nem segít. Anya szerint azért fáj ennyire, mert nagyon vékony vagyok ( 0 164 cm-emhez 48 kg ). Sajnos nem nagyon tudok hízni, de jól érzem magam a bőrömben. Szóval lehetséges, hogy összefüggésben van a kettő? A válaszokat előre is köszönöm! :)2012. szept. 23. 10:59
11/14 anonim válasza:
szerintem, keress egy olyan orvost, aki ért is a szakmájához!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! :) Hát nekem apa masszőr, az szokott segíteni, ha masszírozza a lábam, akkor teljesen elmúlik.
2012. szept. 23. 11:18
13/14 A kérdező kommentje:
A városban a legjobb orvos, különben már rég elmentem volna másikhoz, ha tudnám, hogy nem elég jó :)
2012. szept. 23. 11:19
14/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha akut gyulladásom, cisztám meg hasonló bajaim lennének, azt a kenet és a vizsgálat is kimutatta volna, 2 hónapja elég alapos vizsgálaton vettem részt, és makk egészséges vagyok....
2012. szept. 23. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!