Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor megjött a menstruác...

Most akkor megjött a menstruációm?

Figyelt kérdés
Legutoljára június.29.-én jött meg. Ha jól számolom akkor július. 27-én kellett volna megjönni a menstruációmnak. 1-2nap késés esetleg. És ma elmentem a wc-re, ás láttam a tisztasági betéten, h. mintha ilyen fehér folyás lenne rajta, csak más piros színű. De egésznap csak ezvolt, meg fájt a hasam is. Gondolom akkor már ma megjön ugye? 14/L
2009. aug. 1. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószinüleg igen,vagy max reggelre!

De ez már menstruáció!

2009. aug. 1. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Megjött igen. És készülj fell rá, hogy nem mindig lesz pontos és 1-2 hónap ki is maradhat. Én nekem is 14 évesen jött meg és még mindig nem pontos annyira. Pár nap csúszás van. 16/L
2009. aug. 1. 20:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =) Hát végülis mostanra már jobban van szval igen megjött... Nekem 13 éves koromba jött meg először és mindíg úgy 30 napra. de volt olyan hogy 27-re. :/
2009. aug. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!