Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye ez normális?

Ugye ez normális?

Figyelt kérdés

Múlt héten kellett volna, hogy megjöjjön de késett. Most van a 37. nap! Kb fél órája barnás valami kezdett folyni, úgy néz ki megfog most jönni. Ez normális? Miért késett 1 hetet?

15L

2012. szept. 21. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Normális. Azért késett, mert 15 éves vagy. Bármi lehet az oka.

Akkor van baj, ha eddig mindig pontos volt, mostantól meg összevissza jön meg, akkor dokihoz kell menni. De ha legközelebb minden oké, akkor nincs baj.

(Ha esetleg bármi más tünetet észlelsz, pl. szokatlan fájdalom, akkor persze doki azonnal.)

2012. szept. 21. 20:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja és nekem olyan szokott lenni, hogy mikor megjön utána 1 és fél hét múlva 1-2 napig megint ilyen barnás valami van de nem sok csak amikor elmegyek pisilni, utána olyan a bugyim. Ez sem baj ugye?
2012. szept. 21. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Fogytal vagy hiztal mostanaban? Stresszelsz? Szerintem ne izgulj, de ha gondolod kerdezz meg egy dokit.
2012. szept. 21. 20:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, első! :) Még a legelején mikor először jött meg akkor voltak kimaradások meg ilyesmik, de az utóbbi pár hónapban mindig időben jött meg. :S Nem tudom most mi történt.
2012. szept. 21. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem fogytam, se nem híztam...:S Nem hiszem hogy egy gyerekorvos sokat tudna mondani. Szerintem nőgyógyászhoz küldene, oda meg nem szívesen mennék még egy darabig. De remélem most már rendben leszek. :)
2012. szept. 21. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Az mar viszont lehet, h nem oke! Miutan megjott utana 1-masfel het utan barnas?
2012. szept. 21. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem a hazidokira ertettem. Nogyogyaszra. Miert nem mennel? Abban semmi gaz nincs.
2012. szept. 21. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Ajaj, nekem volt úgy hogy 2 hetet késett. Volt olyan is, hogy 24. napra jött meg.

Sok oka lehet a késésnek. Stressz, peteérés nélküli ciklus, stb.

Engem amúgy hagyjanak is békén mindenféle hold ciklussal, mert nagyon ritkán jött meg 28. napon. Inkább 30-31. nap. Meg azt vettem észre, hogy az évszakok közötti váltáskor "áll" át más időpontra mindig. Szóval tavasszal, meg ősszel mindig késik.

33/N

2012. szept. 21. 21:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem...:S hát én még nem annyira értek hozzá, nekem eddig 29-30 napos volt mindig. Mikor kiszámoltam, bejelöltem a naptáron és mindig akkor jött meg amikor kellett.
2012. szept. 21. 21:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy igen. Körülbelül a 14. 15. nap. Azt tudom, hogy akkor van peteérés de azt nem tudom hogy a folyás normális-e. :(
2012. szept. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!