Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt-e már kínos szituációtok...

Volt-e már kínos szituációtok menstruációval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

8.-ban ebédeltünk, felálltam, a székem tiszta vér volt, a nadrágom is. Gyors letöröltem s székről, hogy ne lássa senki, felvettem a kabátomat(fenék alá érő, fehér).Rohantam haza, de buszon ülve teljesen összevéreztem a fehér kabátot is.

2009. aug. 1. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Naná. Elég fájdalmasan jelzi, ha itt az ideje meglátogatni a mosdót, egyszer nem tette... pont akkor, amikor az egyik legvilágosabb nadrágom volt rajtam, méghozzá a második órámon. Aznap nyolc órám volt, se kabát, se pulóver, se váltónadrág nem volt nálam. Elég parázós volt az egész nap, de szerintem nem vette senki sem észre. Vagy nem tették szóvá=/
2009. aug. 1. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
:S:S Nekem is volt kínos dolog ezzel kapcsolatban... 8-ba nekem is... 2 óránk volt még csak, betétet használtam, és éreztem h. folyik, ki belőlem... és olyan érdekes volt..tudtam h. jaja itt valami baj van, kicsengettek felálltam, látom, hogy véres kicsit a szék... énis letöröltem, barátnőm elkisért a wc-re.. gyorsan csere...magamrakötöttem egy pulcsit.. és szóltam az ofőmnek, h. nem e mehetnék haza, gyorsan.. szerencsére megengedte... :/ azóta mindíg parázok mikor megvan...de kipróbáltam a tampont..hát az bevállt, de akkoris... :/
2009. aug. 1. 18:50
 4/5 anonim válasza:

Én koraérős típus vagyok és már 10 évesen megjött...senki nem számított rá lekevésbé én.. elég ciki volt mert 4. osztályos voltam és mindenki azthitte először hogy bepisiltem ...

(pedig nemvagyok túlsúlyos , mert általában a nagyobb testű lányoknak szokott megjönni korábban )

2009. aug. 2. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 14 évesen jött meg először.Tehát suli közben is.Így történt,hogy földrajz óra után felálltam a székből és nemcsak a szék lett olyan,de lefolyt a földre is...:ONovember közepén tornagatyában rohantam haza,ráadásul vidéki vagyok,így a buszmegállóban is ácsoroghattam egy ideig....Rettenetesen kínos volt.
2009. aug. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!