Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelyembe mintha valami...

A hüvelyembe mintha valami kinövések lennének tapasztalt már ilyet valaki?

Figyelt kérdés
Arol van szó, h a hüvelyembe belül vagyis oldalt, de nem bent a lyukba hanem oldalt , nem tudom nagyon igy leirni . észre vettem mintha valami kis kinövések lennének kb 10 db de nem fáj meg semmi, csak nem tudom mitöl lehet . kérem irjon aki tudna nekem segiteni h mi lehet ez ?
2009. aug. 1. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:

1. hüvely

2. nézdd meg a tükörbe

2009. aug. 1. 12:29
 2/10 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam . hát meg néztem de nem tudom mi lehet ez :(((
2009. aug. 1. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász...
2009. aug. 1. 12:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát olyan kellemetlen oda forduli evel . azért kerestem meg ezt az oldalt hátha valaki hallot már ilyet.
2009. aug. 1. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:

A nőgyógyásznak nem tudsz újat mutatni nyugi.

Mi az,hogy evvel?Azt se tudod,hogy mi az.Menj el nőgyógyászhoz,nehogy valami bajod legyen.

2009. aug. 1. 13:30
 6/10 anonim válasza:
Nekem is volt 1szer!Valami fertőzés!!!1-2kezelés és elmúlik:)Menj minél elöbb dokihoz!!!
2009. aug. 1. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
A kinövések nem ilyen szemölcsszerűek?Mert a húgomnak olyan volt de neki kívül is lett.Ecsetelték,de nem használt neki.Ezután leégették róla és már teljesen rendbejött.
2009. aug. 1. 15:20
 8/10 A kérdező kommentje:
De olyasmi ugynézki mint egy szemölcs de nem barna, meg nem nagy.
2009. aug. 2. 11:09
 9/10 A kérdező kommentje:
ja az elötte lévönek . mondtad h valami fertözés ez . sztd jó lehet rá a canesten krém ? mert ugy tudom az jó minden féle fertözésre.
2009. aug. 2. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Isten ments h Canesten krémet használj rá! Az nem olyan h minden szarra azt kell használni! Lehet többet ártanál mint használnál. A HPV(Human Pamilloma Virus) fertőzés okoz szemölcs szerű kiütéseket. Másnéven hegyes függöly. Lehet h ez a vírusferőzés okozza nálad, ezt ecseteléssel, vagy sebészeti eljárással el lehet tüntetni. De az is lehet h veleszületett kinövés, lehet természetes is. Mindenféleképpen nőgyógyász, mert a HPV nagymértékben növeli a méhnyakrák kialakulását!
2009. aug. 2. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!