Antibiotikum okozhat ilyen zavart a ciklusomban? Nagyon félek.
Figyelt kérdés
Tavirid antibiotikumot szedtem,petefészekgyulladás miatt,rendeződött,2 hét késéssel,de megjött.Azóta eltelt egy hét és ismét vérzek.Élénk piros,kicsit nyákos,olyan nehéznek érzem a méhem,nem mint a rendes menzinél.Indulok dokihoz,de amíg vérzek,nem megyek.Csináltam tesztet a méhenkívüli miatt,negatív lett.2012. szept. 19. 20:52
1/4 anonim válasza:
Az antibiotikum nem befolyásolja a ciklusodat, hiszen a hormonháztartásba nem szól bele.
Inkább magát a gyulladást tudom elképzelni a zavar okozójának, mivel a petefészket érinti.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nagyon meg vagyok ijedve!De amit még nem mondtam,hogy volt egy meg nem tapadt "terhességem" is,lehet ez is közrejátszott.Most olvastam,hogy lehet az oka az is,hogy a méhnyálkahártya vastagabb volt mint máskor és most ürül?Csak az miatt aggódom,mert a hüvelyembe vmi nyomást érzek,mintha a méhem lenne egészen odáig:(
2012. szept. 19. 21:30
3/4 anonim válasza:
Szerintem, ha ennyire aggódsz, ne várd meg, míg elmúlik a vérzésed!
Lehet, hogy elegendő, ha szóban megnyugtat a doki, és majd félidőben visszamész egy vizsgálatra.
4/4 anonim válasza:
Menj orvoshoz! Ez nem biztos hogy menstruáció. Ha neki is ez a véleménye, meg fog vizsgálni a vérzés ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!