Duzzanat (? ) a hüvelyben?
Tegnap vettem észre, amikor a tampont helyeztem fel. Nagyon furcsállom, mert eddig nem éreztem. Arra gondoltam hogy a petefészkem meg van duzzadva, de ez a valami inkább csak a bal oldalon van. Nem fáj, akkor sem ha megnyomom. Eléggé érezhető, és nem bírom feljebb nyomni a tampont..
Szedek fogamzásgátlót, de a két ciklus között is véreztem most sokáig, és minden nap érzem hogy fáj a hasam időnként. Nődokinál voltam de így nem tudott megvizsgálni. Azt mondta menjek vissza ha elmúlik a menzeszem és kell csinálni rákszűrést. Nagyon ideges vagyok, kérlek segítsetek hogy mi lehet ez. Lehetséges hogy daganat, vagy ciszta? Valaki akinek volt ilyen???
Nem csak a méhszájad van lejjebb, és azt érzed?
Mióta szeded a tabit? Azért az nem normális, hogy közben vérzel, hacsak nem az első három levél vmelyikénél tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!