Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » . Mensi kimaradás, mitől lehet? .

. Mensi kimaradás, mitől lehet? .

Figyelt kérdés

Egy időben rendszeres volt , mindig előtte való nap megéreztem ici pici alhasi fájdalommal, 3 napig tartott eslő nap közepes volt, a többi gyenge ........de most.. hát előfordul 1 hónap kimarad :S vagy 2 utána ha meg jön olyan erős fájdalmam van....:S és szinte elönt :S

arra gondoltam ez lehet stressztől? vagy emésztési problémától? mert csak ezekre tudok gondolni, valakinek esetleg volt ilyesmi problémája?

20 éves vok, nem értem hogy hogy lehet ilyen hogy kimarad.. vmiért megváltozott ...

fogamzásgátlót nem szedek, terhes sem vagyok :D

**igen tom nőgyógyász hoz kell menni :P el is megyek de előtte 1-2 jótanács , történet vagy vmi jólesne, pls ha tudsz légyszi segits :) naon köszike .

őszinte legyek nyugtalanít

előfurful erős alhasi fájdalom , akkor is ha nics meg. :/

2009. aug. 1. 01:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát igen ezt igazán csak egy nőgyógyász tudja majd neked megmondani, miután megvizsgált. Szerintem lehet hormonprobléma ,esetleg ciszta, és igen a stressztől is lehet. De igazán ez csak találgatás. Menj el dokihoz az a biztos.
2009. aug. 1. 05:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam hasi ultrahangon,azt mondták ciszta nem lehet.
2009. aug. 2. 01:10
 3/3 anonim válasza:

Sok mindentől lehet...pl, stressz, környezetváltozás, fogyókúra, ciszta, gombás fertőzés, hormonzavar...

Keress fel mihamarabb egy nőgyógyászt.

2009. aug. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!