Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám lett az állandó...

Hüvelygombám lett az állandó idegeskedéstől, ma kezdtem el Canesten Combit használni. Ez a gyógyszer beválik? El fog múlni tőle a viszketés?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, hogy gomba, mert év elején már volt ilyen, akkor doki vette észre. Most megint előjött tegnap, és azért nem megyek dokihoz, mert holnap hajnalban megyünk nyaralni egy hétre, és szeretném, ha mihamarabb elmúlna.

Tudtok még tanácsot adni, hogy hogyan tudnám minél hamarabb meggyógyítani magam?

A Canesten Kombi hatásos? Elmulasztja 3 nap alatt?

Igazából csak kívül éreztem viszketést, azt sem elviselhetetlenül, nem volt pirosabb, nem volt váladék.

El fog múlni? Bevált már valakinek a Kombi?

2009. júl. 31. 22:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet idegeskedéstől hüvelygombád. az egyik válaszoló jól írta, különböző testi tünetekben is menifesztálódhatnak a pszichés problémák, ez nem humbug, hanem orvosilag bizonyított tény. pszichoszomatikus betegségeknek hívják őket. idegileg megterhelő időszakaimban nekem húgyhólyaggyulladásom szokott lenni.
2009. aug. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!