Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog megjönni? Táborban?

Mikor fog megjönni? Táborban?

Figyelt kérdés

Eddig: megjött jan. 1én (tartott 5.éig), utána 21 nap, megjött jan. 27én (tartott 31.éig), 23 nap, megjözz febr. 23án (tartott 28.áig), utána 21 nap,, megjött márc. 22.én (tartott 26.áig), 25 nap, megjött ápr. 21.én (tartott 25.éig), utána 26 nap, megjött máj. 22.én (tartott 27.éig), 18 nap, megjött júni 15.én (tartott 20.áig), utána 19 nap, megjött 10.én (tartott 15.éig), és most mikor fog megjönni?

aug. 2.án megyek kézitáborba, és nem szeretném hogy pont akkor legyen meg. ha ilyen rövid időre maradtak ki, akkor most pont akkor jönne meg? vagy hogy tudnám elhúzni minimum 11.éig? olvastam a citromlevest, hát nem tudom.

14 éves lány vagyok, fog.gátló tabit nem szedek, és nem is akarok.

segítsetek légyszives!!!

és bocsi a helyesírásért, nagyon meg vagyok ijedve, hogy ne ott jöjjön meg!!!!!!!!! :(

2009. júl. 31. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez nem az a kérdés, ami szeretem-nem szeretem alapon mműködik...:(
2009. júl. 31. 20:39
 12/20 A kérdező kommentje:

De akkor is nem lehet valamivel? Nagyon ideges vagyok, és asszem lázas is. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

Valami módszert légyszives adjatok, mert akkor inkább komolyyan mondom nem megyek táborba!! :'(

2009. júl. 31. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Nincs módszer! Kb. olyan, mintha arra kérnél tuti biztos megoldást, hogy 3 hét múlva szerdán délben ne essen az eső. Ha megjön, akkor nem tudsz mást tenni, max. megbarátkozni a tampon gondolatával.
2009. júl. 31. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
kackac.el lehet húzni.van rá gyógyszer a gyógyszertárban.ismerősöm használta,hogy mikor megyünk a versenyre(úszó)ne legyen meg neki.ki kell számolni h.mikor jöhet meg,éselőtte egy bizonyos idővel kell bevenni.és annyi szemet azt hiszem amennyivel el akarod húzni.gondolom hormon,de ha neked ennyit megér..kérdezd meg a patikában szerintem.remélem tudnak segíteni.
2009. júl. 31. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
kackac, okosat mondtál.... Nem gyógyszertárban lehet kapni csak úgy, hanem orvos írja fel, marha nagy adag hormon, ezzel tényleg el lehet tolni a mensit, ha NAGYON INDOKOLT és ha amúgy pontos a nőnek a ciklusa. De nem egy tábor miatt egy kislánynak. Aki így felírja azt a hormont, az nem orvos, hanem sintér.
2009. júl. 31. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
hát nálunk a patikus adja oda.már bocsi,de bementem barátnőmmel a gyógyszertárba,és mondta hogy mit kér,a gyógyszertáros pedig adta.lehet,hogy ez nálunk megy csak így,de próbáltam vele segíteni a kérdezőnek,hátha ő is kap.mert nálunk simán ment...
2009. aug. 1. 00:20
 17/20 anonim ***** válasza:
de én zöld kis kezet nyomtam neked,mert ezzel is okosabb lettem:)előző voltam
2009. aug. 1. 00:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen patikus az állását kockáztatja, ami az ő baja, de hogy egy másik egészségét is, az már másik dolog... Egy ilyen tabletta hónapokra bezavarhatja a ciklust, nem hinném, hogy ezt megéri egy táborért kockáztatni.

(Én semmilyen kezecskét nem nyomtam, elmúltam 12 éves, hogy a pontokra hajtsak.)

2009. aug. 1. 08:33
 19/20 anonim ***** válasza:

20:29-es vagyok!

Ha nekünk nem hiszel,kérdezd már meg anyádat!

Ha meg akarsz strandolni tampon!Ja,és minivel próbálkozz,sokkal jobb mint a betét,és vízbe is mehetsz!:)

2009. aug. 1. 09:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor itt az ideje tampont használni... Próbáld ki nem nagy ügy... Ajánlom az ob. pro comfort mini-t
2009. aug. 3. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!