Miért fáj a melle? A lányom 13 éves, menszeszel és fáj a melle. Érzékeny és a bimbó udvar mellett piros, csomót is érez benne. Olyan mintha megütötte volna, de azt mondja nem.
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 15:14
1/10 anonim válasza:
teljesen normális!menszeszkor sok nőnek feszülnek,fájnak a mellei...>.<
2/10 anonim válasza:
Az normális, hogy fáj és feszül, de a pirosság és a csomó nem annyira, meg kellene nézetni egy nőgyógyásszal.
3/10 anonim válasza:
A fáj,feszül normális,menszeszel és nő is-
De a csomóval vidd el nőgyógyászhoz,5 éves kislányban is találtak már csomót
4/10 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy ennyi idősen fájt, begyulladt, csomó volt alatta. Ilyenkor ez "normális", a tejmirigyek a hormonok miatt begyulladhatnak. Ha nagyon nem múlik és esetleg nő a csomó, vidd el orvoshoz, de szerintem elmúlik neki pár napon belül.
6/10 anonim válasza:
Őszintén szólva én a csomóval nem várnék, nem játék, ha valóban érzi --> irány a doki. A fájdalom, feszülés normális menstruáció alatt.
7/10 anonim válasza:
Teljesen normális a csomó is, menszesz után 1 héttel már nem lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A menszesz pont most nincs meg neki,kb 1 hét múlva jön meg neki.
2012. szept. 18. 15:59
9/10 anonim válasza:
Nálam is ez volt, amikor nőttek a melleim. Én is csomót éreztem benne, de hamar elmúlt, kb. mikor először megjött, akkor.
10/10 anonim válasza:
nekem is mindig beduzzad a mellem és fáj nekem álltalában ilyenkor nő is a mellem az hogy csomót érez benne nagy átlagban a tejmirigy kicsit megduzzad . de ha jobb vele orvoshoz fordulni nehogy később baj legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!