Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt már hogy tanártól,...

Volt már hogy tanártól, edzőtől, stb. kértél betétet, tampont?

Figyelt kérdés
Ha igen,mit szólt hozzá? Adott is?
2009. júl. 31. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Tanár vagyok, tőlem kért már diák. Pont ilyenek miatt tartok magammal többet a tanáriban. Adtam, megköszönte, ennyi.
2009. júl. 31. 19:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. júl. 31. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem.Mindig van nálam 1-2betét,hogy ha nem várom,de megjön ne legyen baj!

14/L

2009. júl. 31. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem, eszembe se jutott - ha véletlenül nem volt nálam, mikor kellett volna, akkor mindig barátnőktől, osztálytársnőktől kértem, valakinél mindig akadt
2009. júl. 31. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem magától ajánlotta fel a tanár. :)

Nem voltam délelőtt suliban, de úszásórára bementem, éppen megvolt, ezért itthon "elintéztem magam" és a fürdőrucit felvettem a ruha alá, úgy mentem. Mikor vége volt az órának, akkor jöttem rá az öltözőben, hogy elfelejtettem bugyit vinni magammal.

Felhívtam a barátnőmet, hogy mi történt, és tudna-e venni, majd beadni. Mondta, hogy igen, de menjek le a bejárathoz. Amikor ott álldogáltam vizesen, törölközővel és ment volna haza a tanárnő, kérdezte, hogy mit csinálok itt? Mondtam, hogy semmit, csak elfelejtettem valamit hozni. Kérdezte, hogy tampont, betétet, tisztasági betétet? Mondtam, hogy nem, és mindegy is, mert hozza a barátnőm mindjárt. Addig erősködött, hogy a kezembe nyomott mindegyikből egyet. Én meg megköszöntem, ráhagytam a dolgot... és megvártam a bnőmet a bugyival. :D

2009. júl. 31. 20:48
 6/11 anonim válasza:
100%

Nem. Mindig van nálam pár darab! A táskámba mindig akad hely a számára!:)

De,olyan már volt, hogy én adtam az oszt.társamnak mert neki nem volt, de a többi lánynál sem volt!!!:S

2009. aug. 5. 18:40
 7/11 anonim válasza:
100%
Én amikor megjött és nem volt nálam semmi ,egyből a tanárhoz mentem ,hogy adjon betétet:D
2009. aug. 5. 19:09
 8/11 A kérdező kommentje:
:D És volt nála?
2009. aug. 5. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:

En tancra jarok minden nap !

Es eleg messze is van szoval ha sietek van mikor elfelejtek vinni magammal ..

en pl voltam mar igy hogy par nappal hamarabb megjott es nah a kemeny edzesto lis lehet .. aztan meg a tanarnomtol kertem mert masnal se volt :(

de nem szegyeltem sot addig mondta is hogy nyugodtan allajk ki tartunk egy kis szunetet aztan meg mentem vissza tancolni :)

nem ciki szeritnem !!

2009. aug. 6. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. De az osztályfőnök tartott 1 órát csak csajoknak és azon mondta hogy ha vkinek megjön és nincs nálad akk kérj töle mert nála mindig van.11L
2010. febr. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!