Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy és mikor jött meg az első?

Hogy és mikor jött meg az első?

Figyelt kérdés

Sztorikat kérek:D Én 10 voltam,a részletekre nem emlékszem:S

13/L

2009. júl. 31. 17:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem 14.szülinapomhoz kellett 3 hét. S épp a következő nap indultunk barátnőmmel barátnőmmel táborba. Balcsira.MEgijedtem h véres lett a bugyim.De csak kicsit.Barátnőmnek megmutattam.Anyu utána jobban megijedt mint én. ROhant/unk bevásárolni h mi kellhet a táborban.Persze csak 1 napos volt akkor.ÉN NEM UTÁLOM!!
2009. aug. 2. 23:04
 22/24 anonim ***** válasza:
15.5 voltam , már készültem rá, előző nap barnás folyásom volt, tudtam, hogy meg fog jönni és meg is jött.
2009. aug. 2. 23:51
 23/24 anonim ***** válasza:
16. születésnapom előtt, nagyon örültem neki, mert már azt hittem sohasem jön meg (rögtön az jutott eszembe, hogy de jó mégis lehet gyerekem..:)), persze már tudom, hogy eléggé gusztustalan. :S
2009. aug. 3. 08:30
 24/24 anonim válasza:
Nekem egy versenyről hazajövet a buszban.Megálltunk valahol wc-zni.Én éreztem hogy meg fog jönni,mert azelőtt levő nap barnás folt volt a bugyimon.Aztán voltak ott nagyobb lányok is,és mondták,hogy nyugodjak meg,mert ez természetes.(Persze,tudtam hogy mi a helyzet.:D)Otthon mondtam anyának.13 voltam és most is annyi vagyok.:D
2010. júl. 4. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!