Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy és mikor jött meg az első?

Hogy és mikor jött meg az első?

Figyelt kérdés

Sztorikat kérek:D Én 10 voltam,a részletekre nem emlékszem:S

13/L

2009. júl. 31. 17:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

11 voltam, pont a névnapon volt. este mentem wcre látom hogy véres a bugyim. tudtam hogy ez menstruáció, anyukám már beszélt elötte róla. szal szoltam anyukámnak, adott egy betétet, megmutatta hogyan kell használni. aztán másnap meg nagyon fájt a hasam nagyon szar volt:S

15/L

2009. júl. 31. 18:12
 12/24 anonim válasza:
100%
Nekem 2005. június 26-án, 12 évesen. Elég megrázó volt, mert reggel felkeltem és egy nagy vértócsa volt alattam az ágyban :S Kiakadtam és sírtam, mert senki nem volt itthon már, és nem tudtam mit csinálni :D
2009. júl. 31. 18:36
 13/24 anonim válasza:
91%
12 voltam, és nyáron jött meg. Felkeltem reggel és láttam hogy egy nagy vértócsa van alattam az ágyon. Nagyon kiborultam. Nem is volt akkor itthon senki és nem tudtam mit csinálni. Persze tudtam hogy ez mensi, de valamiért tényleg nagyon megijedtem.
2009. júl. 31. 18:40
 14/24 anonim válasza:
92%
Na basszus azt hittem nem küldte el, mert lefagyok folyamatosan, aztán beírtam még egyszer. na mind1 :)
2009. júl. 31. 18:42
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Én 9 voltam,nem tudtam mi ez,meg akartam halni,de (sajnos)nem szoltam édesanyámnak,mert nem akartam,hogy agodjon.Amikor megtudta elmondta,hogy ez természetes és egy jót nevettünk.A nagyobbik lányom most 11 éves,de még nem jött meg neki.(de ő már rég tudja,hogy mi fog vele történi,és hogy miért van rá szükség)
2009. júl. 31. 18:47
 16/24 A kérdező kommentje:
Én sem mondtam el:S Anya úgy tudja 11 voltam amikor megjött:S Akkor is ő vette észre:I
2009. júl. 31. 18:55
 17/24 anonim válasza:
85%

Én 11 voltam, és arra keltem hogy megjött, szóltam anyumnak és ennyi :)

DE UTÁLOM!! ÉS MINDEN HÓNAPBAN VAN!!!!!:S

2009. júl. 31. 20:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem pont a 12. szülinapomon, amikor elkezdtem öltözni, láttam, hogy véres a bugyim. Aztán utána még jópár hónapig nem jött meg újra:)
2009. aug. 2. 18:09
 19/24 anonim ***** válasza:

12 éves voltam, amikor először megjött. A kertben valami kötelezőt olvastam, talán a Sárga rózsa c. könyvet. Beszaladtam wc-re, láttam, hogy mi a helyzet. Minden nélkül újra visszamentem olvasni. Aztán hirtelen felpattantam, berohantam a wc-be, megtöröltem magamat és berángattam anyut a wc-be:

- anya, ez az, amire gondolok?

az volt. azóta sokszor kellemetlen, hogy már megint megvan, de általában ilyenkor dagadó egóval mászkálok, sok időt fordítok magamra és büszke vagyok, hogy nő vagyok. nem tudom miért, ez magától jön...:)

2009. aug. 2. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:

mennyi érdekes sztori:)

14éves voltam:P egy pénteki napon suliban fizikaórán:D

de szerencsére mentem haza és tudtam mit kell tenni de, valamiért nagyon sírtam:(

és én is UTÁLOM NAGYON SS

2009. aug. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!