Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet megint ez a barna...

Mi lehet megint ez a barna folyás?

Figyelt kérdés

14éves vagyok,még nem jött meg az első,

volt barna folyásom(20.-adikán múlt el,5napig tartott).

Ma észrevettem hogy megint elkezd folyni a barna :S

Mostakkor megjött?vagy meg fog jönni? vagy miért van ez igy?

2009. júl. 30. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem meg akar jönni.
2009. júl. 31. 00:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Te kérdezted múltkor is? Nem baj,csak kiváncsi vagyok.A múltkor válaszoltam erre egy lánynak.Nekem is ilyen volt az első.Kis barna folt,azt hiszem nekem is kétszer fordult elő.Ne aggodj!Egyben biztos lehetsz.Ha megjön,azt SEMMIVEL nem tudod összetéveszteni.Nem akarok morbid lenni és megijeszteni sem,de nagyon fogsz vérezni,nem kis pöttyök,hanem,mint a Niagara vízesés.Épp ezért készülj,ezek a foltok a biztos előjelei és lehet,hogy várni kell rá pár hónapot,de mostmár nem sokat!Legyen nálad betét,jobb,ha nem is egy és ne ijedj meg!A másik,hogy nekem első alkalommal egy hétig tartott,de ez pár mensi után rendesen beállt és most kb 3-4 nap alatt elmúlik.Ne idegeskedj és gyere kérdezz nyugodtan,ha valami még érdekel!
2009. júl. 31. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!