Ingyen O. B. tampon termékminta. Mit tudtok róla?
Figyelt kérdés
Mármint rendeltetek már,mikor jött meg,pontosan mi volt benne?Hallottam valahol hogy tartót is adnak.Írjatok le mindent.Köszi
L/13
2009. júl. 30. 18:20
1/15 anonim válasza:
nekem összesen 4 tampit küldtek ki így,egy sima papir dobozban négy fajta méretben, ennyi :) kicsit többre számítottam, de hát ingyen volt :P ennyi járt.
2/15 anonim válasza:
Szia! Nekem pont ma jött meg. 4 darab tampont küldtek 2 normált és 2 supert. Tartót nem kaptam hozzá.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Mindkettőtöknek megy a hasznos jelzés:D
2009. júl. 30. 18:40
4/15 anonim válasza:
Ma kaptam meg én is, kb. 2 hete kértem.
Tampi, hehe, ez tetszik....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5/15 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy mennyit vártatok rá?:)
2009. júl. 30. 18:41
6/15 A kérdező kommentje:
Ok köszi!Te is kapod a hasznos-t:D
2009. júl. 30. 18:42
7/15 anonim válasza:
Erről nem tudok nyilatkozni én nem rendeltem.Gondolom ki akarod próbálni,ugye?Anyukád nem használ tampont?Mert akkor abból is tudsz venni egyet kipróbálni,elsőre a minit ajánlom,azt a legkönnyebb felhelyezni:)
Ja,és ha sikerült és tampont akarsz használni beszéld meg anyuddal,szerintem.:D
14/L
(remélem nem pontoz le senki,bár tudom,nem ez volt a kérdés)
8/15 anonim válasza:
Két hét várakozás, aztán ingyen tampon.
Mire számítottál? Ha tetszik, akkor megveszed, ha nem, akkor maradsz a réginél. Ennyi, ez egy reklám, ami a gyártónak/forgalmazónak jó!
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi!Küldöm a +-t :D
2009. júl. 30. 19:20
10/15 anonim válasza:
úristen hülye 14 évesek .....áááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!