Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg? Szex miatt...

Miért nem jön meg? Szex miatt fel vagyok fázva már egy ideje, ez lehet a baj? Pár napot késett eddig.

Figyelt kérdés
Általában 30-33 naponta jön meg. Sosem pontos, de 28-án max mindig megjön...most félek kicsit. A hasam görcsölget, a melleim fájnak, a derekam is, bár az remélem csak a gerinctorna miatt, hetente 2x járok. Tesztet még nem vettem, de ha napokon belül nem jön meg, veszek. Szerintetek mit tegyek?
2009. júl. 30. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minél hamarabb vedd meg a tesztet, még az is jobb, mint a bizonytalanság!
2009. júl. 30. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Szex miatt felfázva??hol csináltátok?Hányadik napon tartasz?

És ha 30-33 naposak a ciklusok,hogyan van h max a 28. napon megjön?most akkor hány napos?

2009. júl. 30. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell menned, és lehetőleg a párodat is ki kell vizsgálni. a hólyaggyulladás nem játék, és bizony a szex is előhozhatja.
2009. júl. 30. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom a múlt hónapban mikor jött meg :S azthiszem 26-án, de már elfelejtettem. de sosem 28 naponta jön meg. Igen, van szex miatti felfázás. Ennek is utána néztem, mert feltűnt, hogy általában szex után 1-2 napra fázok fel, és nincs ki a derekam, meleg is van, szóval nem értettem hogy mire fel fázok fel folyamatosan. Utána néztem, és hát igen, a szex miatt.
2009. júl. 30. 17:42
 5/8 anonim válasza:
szerintem a teszt a megoldás,és ajánlott a feljegyzés ha nem tudod fejben tartani.
2009. júl. 30. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:

A hüvelyi baktériumok eljuthatnak a húgycsőbe és a húgyhólyagba. Szexuális aktus után gyakran következik be a nőkben a húgyhólyag gyulladása, valószínűleg azért, mert aktus közben a húgycső megsérül.

Az ondó vegyhatását illetően lehetnek különbségek: a lúgosabb vegyhatású ondó jobban bénítja a hüvelyben a laktobacilusok működését, és ezért kialakulhat a hólyaghurut.

A pénisz erőteljes lökő mozgásai is elősegíthetik mikroorganizmusok feljutását a külső húgy csőnyílásba és a hólyagba.

bekövetkezése elleni védelem vagy legalábbis az érzékenység csökkentésének módja a nagy mennyiségű folyadékfelvétel és a közösülés előtti és utáni vizeletürítés.

Tesztet azért vegyél.

2009. júl. 30. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen-igen, eddig mindig felírtam hogy mikor jött meg, de most elfelejtettem. Ondó nem kerülhetett belém remélhetőleg, mert mindig óvszerrel védekeztünk, max csak a szex első perceiben nem. A szex előtti és utáni pisilést már 1-2 alkalom óta betartom. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 30. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött :) Húú, most nagyon megnyugodtam.
2009. júl. 31. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!