Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mostanában Van Egy Kis Fehér...

Mostanában Van Egy Kis Fehér Folyásom! Ez szerintem a Menessz jelle. Na aztán múltkorjában Szúrkált a hassam aljában. Ez Ez a Menstuálció görcs? Azota nem volt semmiféle hasfájjásom na akkor ez milehet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Még nem menstruálsz? Egyébként ha nem kellemetlen a szaga a folyásnak és nem csíp vagy viszket a puncid akkor normális.
2012. szept. 13. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nemsokára megjön....
2012. szept. 13. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:

A szúró fájdalom az nem görcs. Ezt nem lehet elmagyarázni jobban: a szúrás az szúrás, a görcs az görcs. :)

A fehér folyás annak a jele, hogy nemsokára menstruálni fogsz.

Készíts be a táskádba eü. betétet és egy tiszta bugyit "baleset" esetére (ha véletlenül a suliban jön meg).

2012. szept. 13. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
most mit hülyítitek azzal hogy hamarosan menstruálni fog?!! nekem 2 éve van folyásom és még mindig semmmi!!
2012. szept. 13. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Senki nem hülyítette amúgy. :D Nem mondta neki egyikünk sem, hogy holnapután megjön neki, csak azt, hogy készüljön fel rá. Nálam nem ugyanazt jelenti.

Kedves Kérdező, ha esetleg lenne még valami, szólj, segítünk.

2012. szept. 14. 08:51
 6/8 A kérdező kommentje:

:DDDDDDD Ezt igen Én is tudtam hogy, ha wan fehérfolyásom, azt azt jellenti h hamarosan megjön!

De nekem fájt a hassam. És szúrkált.. És arra a választ kérném most hogy az görcs jelle avagy nem? a korom pedig meg: 13,5

2012. szept. 15. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Lehet, hogy peteérésed van azért szurkál a hasad.
2012. szept. 15. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:

És az mit jellent?

kicsit hosszaban is írhatsz róla..

de amit feltettem erre is válaszolhatnáttok jobban erre e-:---> Mostanában Van Egy Kis Fehér Folyásom! Ez szerintem a Menessz jelle. Na aztán múltkorjában Szúrkált a hassam aljában. Ez Ez a Menstuálció görcs? Azota nem volt semmiféle hasfájjásom na akkor ez milehet?

2012. szept. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!