Mostanában Van Egy Kis Fehér Folyásom! Ez szerintem a Menessz jelle. Na aztán múltkorjában Szúrkált a hassam aljában. Ez Ez a Menstuálció görcs? Azota nem volt semmiféle hasfájjásom na akkor ez milehet?
A szúró fájdalom az nem görcs. Ezt nem lehet elmagyarázni jobban: a szúrás az szúrás, a görcs az görcs. :)
A fehér folyás annak a jele, hogy nemsokára menstruálni fogsz.
Készíts be a táskádba eü. betétet és egy tiszta bugyit "baleset" esetére (ha véletlenül a suliban jön meg).
Senki nem hülyítette amúgy. :D Nem mondta neki egyikünk sem, hogy holnapután megjön neki, csak azt, hogy készüljön fel rá. Nálam nem ugyanazt jelenti.
Kedves Kérdező, ha esetleg lenne még valami, szólj, segítünk.
:DDDDDDD Ezt igen Én is tudtam hogy, ha wan fehérfolyásom, azt azt jellenti h hamarosan megjön!
De nekem fájt a hassam. És szúrkált.. És arra a választ kérném most hogy az görcs jelle avagy nem? a korom pedig meg: 13,5
És az mit jellent?
kicsit hosszaban is írhatsz róla..
de amit feltettem erre is válaszolhatnáttok jobban erre e-:---> Mostanában Van Egy Kis Fehér Folyásom! Ez szerintem a Menessz jelle. Na aztán múltkorjában Szúrkált a hassam aljában. Ez Ez a Menstuálció görcs? Azota nem volt semmiféle hasfájjásom na akkor ez milehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!