Hogy kell kiszámolni, hogy mikor fog megjönni, és ha megvan akkor tényleg könnyebben lehet teherbe esni? 15/L
A menstruáció első napjától kell számolni 28 napot. De ez csak nagyon kevés nőnél igaz. 1-2 nap eltérés nem számit, illetve az sem, ha mondjuk a ciklus nem 28 hanem 32 nap.
Legkönnyebb a teherbeesés a menstruációs ciklus középső időszakában, vagy az első naptól számitott 12-16. napon. A menstruáció alatt általában nincs peteérés, tehát kicsi az esélye a teherbe esésnek, de nem lehetetlen.
Ciklus.hu, kiszámolja neked. Kb 3 menzesz után már nagyon pontos.
Mondjuk elég szomorú, hogy 15 éves létedre azt sem tudod, mikor a legkönnyebb teherbe esni.. Ajánlom, hogy olvasgass sokat a témában.
Csak tudod ha nem tudok valamit, akkor előbb utánanézek, és ha valami még mindig nem világos, akkor teszek fel itt kérdést.
Nem hiszem el, hogy a kérdező 15 évesen nem tud ezeknek utánanézni a neten. Tényleg hihetetlen.
És igen, szomorú, hogy se az iskola, se a szülő nem világosítja fel, de attól még nem kell tudatlanságban élnie. Engem sem világosított fel senki, mégis 10 évesen kikölcsönöztem egy könyvet a suli könyvtárából, hogy tudjam, mi hol merre..
Bár lehet, hogy mások nem szeretnek tájékozott lenni, megértem. De hogy 15 évesen ilyet ne tudjon, hát megdöbbentő.
De drága, ezekről nem csak akkor kell tudomást szerezned, ha teherbe akarsz esni :)
Fogadjunk azt sem tudod, mi is az a menstruáció és mi történik olyankor a testedben.
Sajnálatos, hogy nincs igényed arra, hogy ezeket is megtudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!