Hasmenés miatt késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
Sose szokott késni.2009. júl. 30. 11:49
1/9 anonim válasza:
Szerintem a hasmenés nincs rá kihatással. Persze ha antibiotikumot szedtél a betegségre, akkor késhet. De amúgy egy sima hasmenés miatt szerintem kizárt.
2/9 A kérdező kommentje:
Lopedium a gyógyszer neve. Ezt szedtem.
Akkor reménykedhetek a terhességben.
De jóóóóóó
2009. júl. 30. 11:56
3/9 anonim válasza:
Jó reggelt dr Úr! Az lenne a kérdésem, hogy antibiotikum kezelés okozta hasmenés esetén szedhető valamilyen hasfogó (imodium, Lopedium).Vagy mit tehetek?A fogamzásgátló ebben az esetben felszívódik?Köszönettel:Eszter
Válasz Kedves Eszter! Egyen meg minden nap legalább 1 joghurtot vagy kefirt, ha nagyon sokszor és zavaróan van hasmenése, akkor szedhet bármilyen hasfogót, és akkor valóban érdemes óvatosan bánni a fogamzásgátlóval, érdemes kiegészítő védekezést is alkalmazni. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
4/9 anonim válasza:
Utána kellett volna nézni a tájékoztatón biztos volt valami írva.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem bocsi:S
2009. júl. 30. 12:05
6/9 A kérdező kommentje:
a 2. válaszadót nem értem. utána néztem
2009. júl. 30. 12:05
7/9 anonim válasza:
egy orvosi oldalról másoltam ki a cikket, amibe az a lényeg h kiegészítő védekezést kellett volna alkalmaznod, mert nem tökéletes a gyógyszer felszívódása.
9/9 A kérdező kommentje:
:-)
nem szedek fogamzásgátlót. Megszakitással védekeztünk, és hétfő óta késik. Ezért érdeklődtem. Köszi azért hogy irtál.
De nem lesz gond ha jön a bébi
2009. júl. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!