Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lehet, késik és nem...

Mi bajom lehet, késik és nem szokott?

Figyelt kérdés
Már elég régen beállt a ciklusom, általában a 28. napra meg szokott jönni, vagy ritkán a 32.-re. De ma kellett volna, hogy megjöjjön és semmi. Egyszer, olyan 4 hónapja volt egy ilyen, nem jött meg csak 5 nap csúszással, már akkor is eléggé megijedtem, mert nem tudom elképzelni mi baj lehet és az ember ilyenkor a legrosszabbra gondol. A múlthónapban a 26. napon jött meg, ha egyszer előfordul, hát Istenem. Most viszont minden teljesen olyan, mint mensi előtt lenni szokott, már napok óta feszül, fáj a mellem és nagyon érzékeny, puffadok és néha szurkál itt 2 oldalt, gondolom a petefészkeim lehetnek. Néha olyan érzésem van, mintha görcsölnék, siettem is ki a wc-re, de semmi :( Nem tudom elképzelni mi baj lehet, felfázva tuti nem vagyok és nemi életet sem élek. Nagyon nem akaródzik orvoshoz menni, de ha kimarad muszáj lesz, de tényleg csak ha nagyon muszáj, szóval előbb inkább megkérdezlek titeket, hátha valakinek van tippje, vagy hasonló cipőben jár/t. Tipp, vajon mi baj lehet? Olyan ideges vagyok! :( Köszönöm a válaszokat! 18/L
2012. szept. 11. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagy, attól is késhet a menstruációd. Inkább menj orvoshoz az idegeskedés helyett, és akkor kiderül, hogy van-e valami gond. Remélem soha semmi bajod nem lesz!!! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. szept. 12. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegesítsd magad, az ember lánya nem egy gép, természetesen előfordulhatnak kisebb csúszások.

A későbbiekben majd biztosan kell nőgyógyászhoz járnod, ezt nem lehet elkerülni. Javaslom, hogy szép nyugodtan keresgélj egy női orvost, aki elött azért könnyebb a vetkőzés és a terpesztés, mint egy idegen férfi elött.

Nyilván empatikusabb is, hiszen ő is jár nőgyógyászhoz és a női testet nem csak könyvből tanulta. mint ffi kollegája, ezért még a ki nem mondott kérdéseidet is megérzi.

2012. szept. 12. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!