Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik most velem?

Mi történik most velem?

Figyelt kérdés
Én vagyok aki a melldaganatról írt.Na szóval,ugye mondtam hogy nagyobb az egyik emlő mint a másik és ma reggel arra keltem hogy iszonyatosan fájt és most meg feleakkora lett mint a másik.Nagyon kezdek megijedni.Mi lehet ez?
2009. júl. 30. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Ha nagyon kezdesz megijedni, miért nem mész el orvoshoz??? Most szerinted itt ki tud rajtad segíteni?

Szerintem csak fibroadenoma, de menj el mell UH-ra majd ott megnézik, vesznek a csomóból mintát és akkor kiderül, hogy jó vagy rossz indulatú.

(le lehet pontozni..)

2009. júl. 30. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a net előtt ülsz és várod a látatlanban történő távdiagnosztikát abszolút laikusoktól ahelyett, hogy elmennél sürgősen egy orvoshoz?
2009. júl. 30. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Voltam doki-nál.És írt fel gyógyszert de csak 3 hónap múlva mehetek vissza ha elfogyott a gyógyszer.De nem javult a gyógyszertől semmit.
2009. júl. 30. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmész a dokihoz és megmondod neki, hogy nem jó a gyógyszer, mert ugyanúgy vagy még mindig.

Elmész a dokihoz és megkérdezed, hogy hogy hat a gyógyszer, mikor várhatod a javulást.

Elmész egy másik dokihoz.

Van pár lehetőség...

2009. júl. 30. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ki se vizsgált a doki rendesen,akkor mire adott gyógyszert?Vizsgálat nélkül ne hagyd magad lerázni.Anyud mit mond?Még mindig nyugodt?
2009. júl. 30. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nappalos... még nem tud erről
2009. júl. 30. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!